Life

Black Friday de iarnă. Retailerul care promite reduceri de până la 40%

Black Friday de iarnă la un renumit retailer din țară. Se promit clienților reduceri uriase, de până la 40%, pentru diferite produse.
15.02.2024 | 16:59
Black Friday de iarna Retailerul care promite reduceri de pana la 40
Despre ce retailer este vorba. Sursa foto: Revista BIZ, gadget,ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un renumit retailer, adesea frecventat de români, a dat startul unei campanii de Black Friday de iarnă. Se promit clienților care vor trece pragul magazinului reduceri de până la 40% pentru anumite produse. De asemenea, se asigură și livrări la domiciliu.

Black Friday de iarnă, cu reduceri foarte mari, la Altex

Un Black Friday de iarnă a fost inițiat de către reprezentanții retailerului de electro-IT Altex, cu reduceri de până la 40%. Acestea sunt valabile de pe 15 februarie, până pe 21 februarie. De ele se poate beneficia atât fizic, cât și online.

ADVERTISEMENT

Altex.ro, mediagalaxy.ro și aplicația Altex sunt platformele online de unde se pot comanda produsele magazinului, cu costuri mai mici decât de obicei. Printre acestea se regăsesc electrocasnice, articole de menaj, mobilier, produse sanitare, de bricolaj sau detergenți de rufe și de vase.

Concret, reducerea produselor de până la 40% se referă la tabletele, latptopuri, telefoane sau la ceasurile inteligente de mână. În schimb, vehiculele electrice și cele sportive vor avea un cost de până la 30% mai micșorat. Televizoarele și obiectele audio-video vor avea o reducere de 20%.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un procent de 40% mai este valabil și pentru produsele de tip electrocasnice mari, pentru lucrurile care au legătură cu climatizarea dar și pentru jucăriile celor mici. Drept urmare, campania are și o latură emoțională.

Livrări la domiciuliu, asigurate de reprezentanții Altex

Totodată , Altex, pentru a se asigura că produsele reduse se vor vinde și că vor fi solicitate într-un număr mare, va pune la dispoziție și serviciul de livrare la domiciliu, alcătuit din doi oameni, adică din doi curieri care să poată ridica și transporta și produse de dimensiuni mari.

ADVERTISEMENT

Dacă nu își doresc o livrare la domiciliu, clienții Altex pot opta pentru o comandă, direct în magazin. Aici o vor analiza, iar dacă vor constata că  nu este pe placul lor sau ceea ce au nevoie, pot refuza și solicita alta sau altceva similar în schimb.

De asemenea, ca să vă asigurați că totul este în regulă încercați să solicitați garanție. În baza acesteia, dacă produsul se strică, îl puteți duce direct în magazinul de unde l-ați achiziționat, unde va fi reparat.

ADVERTISEMENT

Altex este unul dintre cele mai cunoscute magazine din România, cu produse electronice și electrocasnice. Pe rafturile lui se găsesc de la mașini de spălat, laptopuri, telefoane, televizoare până la produse care ajută la coafarea părului.

ADVERTISEMENT
Tags: