Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Blasfemie!”. Florentin Petre, reacție violentă după ce șefii lui Dinamo s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj

Florentin Petre a avut o reacție violentă după ce șefii lui Dinamo s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj. Specialistul FANATIK nu ar face niciodată un asemenea gest.
29.02.2024 | 23:15
Blasfemie Florentin Petre reactie violenta dupa ce sefii lui Dinamo sau pozat cu trofeele lui CFR Cluj
„Blasfemie!”. Florentin Petre, reacție violentă după ce șefii lui Dinamo s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu s-au fotografiat cu trofeele câștigate de CFR în deplasarea de la Cluj, iar acest lucru i-a iritat pe dinamoviști. Giani Kiriță a avut un comentariu acid, iar Florentin Petre a avut o reacție dură la rândul lui, atunci când a văzut pozele.

Florentin Petre, reacție violentă după ce șefii lui Dinamo s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj: „Blasfemie”

Florentin Petre a comentat poza cu acționarii lui Dinamo în sala de trofee a celor de la CFR Cluj, iar fostul căpitan are un mesaj clar. Acesta spune că momentul ales de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu este cu totul greșit și condamnă gestul lor.

ADVERTISEMENT

Specialistul FANATIK îi invită pe Eugen Voicu și Andrei Nicolescu să facă poze și cu trofeele câștigate de Dinamo de-a lungul istorie. Florentin Petre nu ar face niciodată nu astfel de gest, ținând cont de perioada petrecută în Ștefan cel Mare.

„Într-adevăr are o carismă și un talent mai mare, eu sunt puțin mai diplomat, mai atent. Pe mine m-a durut ca dinamovist, cum ar fi să merg eu să fac poze cu trofeele FCSB-ului, Rapid sau Craiova nu cred că ar deranja. Nu aș face niciodată lucrul ăsta din respect pentru fani, culori, istorie și nu aș face lucrul ăsta ținând cont că am stat 25 de ani acolo.

ADVERTISEMENT

Pentru mine ar fi blasfemie, personal niciodată nu aș face acest lucru. Probabil că așa au simțit, probabil că oamenii nu se identifică  foarte mult cu istoria acestui club, este greu. Probabil a fost și euforia de moment când s-au văzut cu atâtea trofee și au zis hai să facem o poză. 

Sunt convins că dacă merg în muzeul de la CS Dinamo o să vadă mult mai multe trofee acolo, mult mai multă calitate și cu siguranță istoria este în Ștefan cel Mare. Nu s-a pozat cu trofeele FCSB-ului, dar ținând cont de competiție, rivalitate și tot ce se întâmplă în jurul nostru puteau să se abțină”, a spus Petre.

ADVERTISEMENT

Ce ar fi trebuit să facă acționarii lui Dinamo: „Era mai important”

Florentin Petre spune că acționarii lui Dinamo ar fi trebuit să fie aproape de echipă, atunci când CFR Cluj i-a zdrobit cu 4-0. „Câinii roșii” sunt aproape să se salveze de la retrogradare cu Kopic, care a dus echipa la două puncte de FC Voluntari.

„Și un selfie pe teren sau un selfie cu echipa, o încurajare pentru jucătorii care pierduseră cu scorul ăla destul de mare era mai important decât un selfie cu alte trofee și încărcat pe interent. Cu siguranță nu a avut succes la această postare, românul abia așteaptă să îi facă rău celuilalt.

ADVERTISEMENT

Probabil că i-a făcut rău unul de lângă el. Numai gândul că ar fi putut să facă ceva cum au făcut ei nu se va întâmpla niciodată și cu siguranță au regretat gestul pe care l-au făcut. Fiecare doarme după cum își așterne”, a declarat Petre la FANATIK SUPERLIGA, emisiune difuzată live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Florentin Petre NU I-A MENAJAT pe sefii lui Dinamo: “M-A DURUT! BLASFEMIE”

ADVERTISEMENT