Sport

Dinamo – FC Hermannstadt 1-0, în etapa a 28-a din SuperLiga. „Câinii”, trei puncte uriașe! Cum arată clasamentul

Dinamo a câștigat cu Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 28-a din SuperLiga. „Câinii” au obținut o victorie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
27.02.2024 | 20:24
Dinamo  FC Hermannstadt 10 in etapa a 28a din SuperLiga Cainii trei puncte uriase Cum arata clasamentul
Dinamo a câștigat meciul cu Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 28-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
27-02-2024
18:30

Clasamentul după Dinamo - Hermannstadt 1-0

Dinamo a obținut o victorie esențială în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa lui Zeljko Kopic s-a distanțat la 5 puncte de ultimul loc ocupat de FC Botoșani. De asemenea, „câinii” s-au apropiat la doar două puncte de locul 14, care duce la baraj. 

Dinamo

27-02-2024
18:28

Video. Dinamo - Hermannstadt 1-0

Dinamo a câștigat la limită duelul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 28-a din SuperLiga. Sibienii au avut mai multe ocazii de a marca, însă Golubovic a fost de fiecare dată la post. 

Singurul gol al meciului a fost marcat de Goncalo Gregorio în minutul 25. Atacantul portughez a fructificat pasa venită de la Pavicic. În finalul primei reprize a avut loc și o fază controversată. „Câinii” au respins o minge de pe linia porții, însă arbitrii au dictat ofsaid chiar dacă mingea a sărit la Balaure din dinamovistul Gabriel de Moura. Vezi aici toate fazele video importante

27-02-2024
14:53

Dinamo - Hermannstadt 1-0 (Gregorio 25)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Victorie importantă pentru Dinamo. 

Min. 78: Patriche trimite cu capul spre poartă. Căbuz respinge în corner. 

Min. 65: Mino Sota a șutat de la distanță. Mingea a trecut pe lângă poarta lui Golubovic. 

Min. 53: Florin Bejan trimite periculos pe poarta lui Golubovic cu o lovitură de cap. Portarul lui Dinamo a respins. 

Min. 43: Gabi Iancu reia cu capul pe poartă. Golubovic respinge miraculos. 

Min. 25: GOOL Dinamo! Goncalo Gregorio înscrie cu un șut cu piciorul stâng. Pavicic a pasat excelent. 

Min. 21: Ianis Stoica a fost lansat excelent. Șutul fostului atacant de la FCSB a trecut puțin pe lângă poartă. Corner pentru Hermannstadt. 

Min. 16: Abdallah șutează violent, dar mingea trece peste poartă. 

Min. 5: Balaure șutează de la marginea careului. Mingea trece puțin pe lângă poartă. 

Min. 1: Partida a început!

Dinamo: Golubovic – Edgar, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Abdallah, Selmani, Goncalo
Rezerve: Răilean, Began, Irimia D., Ilic, Neagu, Bani, Grigore, Irimia A., Roșu, Costin. Antrenor: Zeljko Kopic. 

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, I. Stoica (cpt.), Opruț – Balaure, Murgia, Mino, I. Stoica – G. Iancu, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, I. Pop – Media, Antoche, Biceanu, Valente, K. Ciubotaru, Jipa, Cr. Neguț, Bejan, Oroian, N’Goma. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Meciul Dinamo – FC Hermannstadt are loc marți, 27 februarie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 28-a din SuperLiga. Este o partidă extrem de importantă pentru ambele părți. Gazdele au nevoie de cât mai multe puncte pentru a putea spera în play-out că vor putea, cel puțin, evita retrogradarea directă iar oaspeții pentru a avea șanse mari la o calificare în play-off.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC Hermannstadt

Întâlnirea Dinamo – FC Hermannstadt se dispută marți, 27 februarie, de la ora 18:30, pe stadionul Arcul de Triumf, în etapa a 28-a din SuperLiga. Fiind un stadion mic, o capacitate de maxim 7000 de locuri, atmosfera este, de regulă, ceva mai intimă, dar nu și în cazul suporterilor lui Dinamo, care sunt extrem de vocali și de pirotehnici în același timp.

ADVERTISEMENT

Au fost mulți fani etapa trecută la Cluj, la meciul cu CFR, pierdut după 0-0 la pauză cu 4-0 în a doua parte, care s-au întors foarte abătuți pentru căderea echipei în partea secundă. Însă vine meciul cu sibienii, foarte greu știind cât de bine joacă aceștia afară și suporterii alb-roșii au promis că vor umple tribunele, pentru a oferi sprijin moral consistent echipei lor.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC Hermannstadt

Partida Dinamo – FC Hermannstadt se joacă marți, 27 februarie, de la ora 18:30,pe stadionul Arcul de Triumf, în etapa a 28-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București marți, 27 februarie, va fi o vreme foarte frumoasă, cu mult soare pe majoritatea parcursului zilei, iar pericolul de ploaie nu există nici măcar în cel mai scăzut procent. Maxima zilei va atinge 14 grade în jurul orei 15 dar la ora partidei se preconizează că vor fi în jur de 10 grade. Arbitrul partidei va fi Iulian Călin din Ștefăneștti, județul Argeș.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – FC Hermannstadt

Antrenorul Zeljko Kopic spune că important este ca echipa să fi uitat deja deraierea de la Cluj, din repriza secundă și să fie focusată pe obținerea de puncte în meciul cu FC Hermannstadt. Însă are probleme de lot, cu unul dintre cei mai importanți jucători, Dennis Politic și cu fundașul Costin Amzăr out iar alt fundaș central, Homawoo, este incert.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt nu are nici un fel de probleme în alcătuirea primului unsprezece. Marius Măldărășanu știe foarte bine că un rezultat pozitiv acum ar crește mult șansele echipei sale de a reuși marea performanță de a intra în play-off. Italianul Alessandro Murgia, după ce în tur a fost mai mult pe bancă, devine tot mai mult o piesă cheie în compartimentul median.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – FC Hermannstadt

Pentru casele de pariuri este un meci extrem de echilibrat, în care diferențele acordate echipelor pentru victorie sunt foarte mici. Dinamo are 2,60 pentru a lua cele trei puncte, sibienii au primit 2,85 pentru același obiectiv. Șansă dublă 1X are cotă de 1,40 iar șansă dublă X2 are cotă 1,45. Un gol Dinamo are cotă de 1,35 și pentru oaspeți de 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt zece partide jucate între cele două echipe, cu prima având loc în 2018 și bilanțul este de cinci succese Dinamo, două FC Hermannstadt și trei rezultate de egalitate. În actualul sezon, pe malurile Cibinului, pe 21 octombrie 2023, a fost un galop de sănătate pentru gazde, care s-au impus fără drept de apel, cu 4-0, Silviu Balaure fiind protagonistul, cu o dublă.

ADVERTISEMENT