Sport

Cel mai clar blat din istoria fotbalului. Două goluri în 60 de secunde, după faze care au scandalizat întreaga planetă! Video

Nebunie totală la un meci de promovare din Columbia. O echipă s-a dat la o parte la propriu pentru a îi permite adversarei să câștige. Imaginile neverosimile au făcut înconjurul planetei.
05.12.2021 | 17:27
Cel mai clar blat din istoria fotbalului Doua goluri in 60 de secunde dupa faze care au scandalizat intreaga planeta Video
Blatul secolului în Columbia! Imagini incredibile cu o echipă care își lasă adversara să marcheze în mod evident. Video. FOTO: Twitter LA NACION
ADVERTISEMENT

Meciul din a doua ligă columbiană dintre Llaneros și Union Magdalena din ultima zi a sezonului regulat a cauzat un scandal monstru. Oaspeții aveau nevoie de victorie pentru a promova, astfel că formația gazdă n-a intenționat să opună rezistență.

Deși a condus cu 1-0 din minutul 81, Llanreos s-a predat în prelungiri. În paralel s-a jucat un alt meci, care s-a terminat mai devreme și al cărui rezultat o scotea din cărțile pentru promovare pe cei de la Union Magdalena.

ADVERTISEMENT

Astfel, în minutele 90+5 și 90+6, oaspeții au întors rezultatul și și-au îndeplinit obiectivul după ce-au marcat două goluri hilare. – Vezi VIDEO cu blatul secolului

Blatul secolului în Columbia! Llaneros s-a dat la o parte, pe față, pentru a îi permite lui Union Magdalena să promoveze

Fortaleza a pierdut la Bogota cu 1-2, astfel că Llaneros avea nevoie de o victorie la trei goluri pentru a promova. A reușit să marcheze unul, iar apoi a predat armele. Union Magdalena a înscris două goluri extrem de suspecte și a obținut promovarea, lăsând-o pe Fortaleza cu buza umflată.

ADVERTISEMENT

Golul victoriei a stârnit cele mai mari controverse. Aproape toți fotbaliștii de la Llaneros erau în afara careului și refuzau să alerge, deși oaspeții se îndreptau periculos spre careu. Se poate observa cum jucătorii de la Union Magdalena pasează și șutează fără vreo opoziție.

Nelson Florez, antrenorul celor de la Fortaleza, echipa văduvită de rezultatul dintre Llaneros și Union Magdalena, a luat foc după ce a văzut imaginile compromițătoare. Tehnicianul a declarat că ceea ce a văzut este o adevărată fraudă și că șefii clubului său vor încerca să facă dreptate prin toate mijloacele posibile.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-e rușine să plâng pentru că am fost furați. Putem să pierdem, dar nu în acest mod”, a declarat Nelson Florez.

Se promit măsuri împotriva lui Llaneros. Juan Cuadrado a reacționat și el

Asociația Fotbaliștilor Profesionițti vrea să ia măsuri în urma acestei pete negre pe care a clubul Llarenos a pus-o pe istoria fotbalului columbian și a emis un comunicat prin care promite să deschidă o anchetă să îi găsească pe cei vinovați, care vor plăti cu vârf și îndesat.

ADVERTISEMENT

„Lipsă de respect”, a scris Juan Cuadrado, pe social Media, în timp ce Mateus Uribe a numit evenimentele de la Llaneros – Union Magdalena drept „o rușine pentru fotbalul columbian”.

Union Magdalena a terminat prima în clasamentul grupei din play-off-ul de promovare, cu 11 puncte. Înaintea meciului cu Llaneros, Fortaleza era lider, dar a pierdut confruntarea cu Bogota, scor 1-2, și a încheiat pe poziția secundă, ratând astfel promovarea.

ADVERTISEMENT