Life

Boala auto-imună de care suferă Corina Dănilă de ani de zile. ”Din respect pentru public, folosesc machiaj”

Afecțiunea care îi dă bătăi de cap de ani zile Corinei Dănilă. Actrița a fost nevoită să învețe să trăiască cu ea pentru tot restul vieții.
14.02.2024 | 19:20
Boala autoimuna de care sufera Corina Danila de ani de zile Din respect pentru public folosesc machiaj
Corina Dănilă, nevoită să trăiască pentru tot restul vieții cu vitiligo. Sursa foto: Facebook, Canva
ADVERTISEMENT

Corina Dănilă este una dintre actrițele care a ajuns foarte repede la inimile celor de acasă. Publicul a îndrăgit-o încă de când a apărut în prima telenovelă românească, ”Numai iubirea”. De atunci și până în prezent, conexiunea dintre actriță și fani este atât de puternică, încât simte că nu trebuie să aibă secrete față de ei.

Cum se manifestă vitiligo, boala de care suferă Corina Dănilă

Corina Dănilă se numără printre cele mai bune actrițe din România. De-a lungul carierei sale, aceasta a intrat în pielea unor personaje pe care publicul nu le va uita prea curând. Corina și-a dedicat toată energia și tot timpul marii sale pasiuni, iar aprecierea celor din jur nu a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la TVR a ales mereu să fie transparentă cu fanii ei, așa că nu a ținut secret faptul că suferă de o boală auto-imună. Corina a primit diagnosticul în urmă cu mulți ani și urmează chiar și un tratament recomandat de medici.

Deși ascultă sfaturile cadrelor medicale, Corina Dănilă nu se va putea vindeca niciodată de această afecțiune. Fiind o boală auto-imună, actrița nu poate decât să o țină sub control.

ADVERTISEMENT

Afecțiunea care îi dă bătăi de cap vedetei de la TVR se numește vitiligo și este foarte ușor de reperat. Aceasta se manifestă prin distrugerea celulelor care conferă culoare pielii, astfel că unele zone pot deveni mai puțin pigmentate decât restul corpului.

Prezentatoarea de la TVR face tot posibilul să țină afecțiunea sub control

Corina Dănilă s-a văzut nevoită să recunoască acest diagnostic după ce mai mulți dintre fanii ei au observat pete pe mâini. Actrița a povestit că această boală s-a declanșat pe fond emoțional. Din păcate, a fost nevoită să învețe să trăiască cu ea pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la TVR face tot posibilul pentru ca publicul ei să nu fie atent sau distras de petele sale de pe mâini. Tocmai de aceea, din profesionalism și din respect pentru fanii ei, aceasta apelează mereu la machiaj.

”Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Încerc, de ceva vreme, să țin sub control evoluția și să ameliorez efectele cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.” a spus Corina, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

În timp ce multe persoane ar fi afectate psihic de această boală, Corina Dănilă a învățat să trăiască cu vitiligo. Vedeta știe că, de acum încolo, boala va face parte din viața ei. Aceasta va încerca să se descurce cât mai bine posibil, astfel încât afecțiunea să nu își pună amprenta asupra ei.

Corina Dănilă nu este singura vedetă care se confruntă cu vitiligo. La nivel internațional, Winnie Harlow, unul dintre cele mai bine plătite modele suferă de aceeași boală. Steve Martin, actorul din ”Only Murders in the Builing” sau Thomas Lennon sunt alte exemple de vedete care au vitiligo.

ADVERTISEMENT
Tags: