Life

Boala de care suferă Irinel Columbeanu, de fapt. Ce diagnostic a primit fostul afacerist: ”Încă este lucid”

De ce boală suferă Irinel Columbeanu, de fapt? Medicul fostului afacerist a rupt tăcerea și s pus adevărul despre situația acestuia.
05.11.2023 | 13:41
Boala de care sufera Irinel Columbeanu de fapt Ce diagnostic a primit fostul afacerist Inca este lucid
Boala de care suferă Irinel Columbeanu, de fapt. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu traversează o perioadă extrem de dificilă. Fostul mare afacerist a ajuns la azil și de asemenea, se confruntă și cu o serie de probleme de sănătate. Despre ce este vorba?

Fostul afacerist nu mai colaborează cu medicul său

Medicul lui Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre boala de care suferă afaceristul. Mai mult de atât, aceasta a anunțat că nu va mai colabora deloc cu el, după toate cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între cei doi? Medicul fostului afacerist spune că a fost acuzat că ar fi vrut să se folosească de imaginea lui. Mai mult de atât, Alexandra Ion a mai dezvăluit că Irinel Columbeanu este un om ”egoist și egocentric”.

Pentru el a contat foarte mult că este o persoană publică. Iar deși a primit ajutor din mai multe părți, se pare că în continuare, acesta nu este recunoscutăor și vrea doar ”să denigreze” anumiți oameni.

ADVERTISEMENT

Boala de care suferă Irinel Columbeanu

În ceea ce privește boala de care suferă Irinel Columbeanu, fostul său medic spune că este vorba despre demență. Specialistul spune că fostul afacerist este și depresiv și se confruntă cu o degradare la nivelul memoriei.

În același timp, el a mai adăugat că tratamentul pe care acesta îl are acum stopează accelerarea bolii și ajută în pierderile de memorii. Astfel, aceste lucruri ar fi suficiente momentan pentru Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

„E egoist, egocentric. S-a bazat tot timpul pe faptul că e persoană publică. A fost un copil de bani gata, dar de calitate mai proastă. L-am cunoscut prin Zoltan și chiar am fost dispuși să-l ajutăm fiecare, cum puteam.

Mă deranjează lipsa lui de recunoștință, faptul că a ajuns să ne denigreze. I-am cumpărat medicamentele din banii mei, și eu și Zoltan, costul acestora se ridică lunar la 5-600 de lei.

ADVERTISEMENT

Are o problemă financiară. E depresiv, are o demență mixtă, cu degradare de memorie. Încă este lucid, nu e ceva avansat, dar trebuie tratat din timp. Tratamentul pe care i l-am dat îi stopeaza accelerarea bolii și-l ajută în pierderile de memorie. I-am cumpărat și i-am lăsat toate medicamentele la azil”, a povestit medicul psihiatru Alexandra Ion, pentru cancan.ro.

Totodată, fostul medic al lui Irinel Columbeanu a mai vorbit și despre condițiile din azil. Se pare că fostul afacerist nu locuiește într-un loc chiar atât de luxos pe cât s-ar fi scris în ultima perioadă, iar prețurile sunt destul de mari.

ADVERTISEMENT