News

Boala de care suferă Onorel Lupu, evadatul din Prahova cu o poveste dramatică de viață

17.05.2020 | 11:01
Boala de care sufera Onorel Lupu evadatul din Prahova cu o poveste dramatica de viata
ADVERTISEMENT

Onorel Lupu, bărbatul în vârstă de 41 de ani care a scăpat din Secția Exterioară Movila Vulpii a Penitenciarul Ploiești, a fost prins la o lună după evadare. Bărbatul are o poveste dramatică de viață și suferă de o boală nemiloasă încă de la naștere.

Onorel Lupu suferă de epilepsie, dar asta nu l-a împiedicat să-și facă o familie

Evadatul de la penitenciarul din Ploiești, Onorel Lupu, a fost căutat de polițiști timp de 32 de zile fiind în cele din urmă prins de un tânăr din comuna Bălţeşti pe când încerca să scape după ce furase din gospodăriile oamenilor.

ADVERTISEMENT

Bărbatul suferă de epilepsie, dar acest lucru nu l-a împiedicat să aibă o viață cât de cât normală, în urmă cu câțiva ani chiar încercând să-și întemeieze o familie. Din păcate, Onorel Lupu a fost lovit de soartă, copilul său murind la doar un an de când a venit pe lume.

Drama prin care a trecut Onorel Lupu de-a lungul anilor

Onorel Lupu are o poveste de viață cutremurătoare, trăind la marginea satului Matița, în pădure, împreună cu sora sa încă de pe când avea 6 ani. Bărbatul a ajuns în această situație după ce femeia care i-a dat viață a murit, iar tatăl său a vândut gospodăria.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului cei doi copii au fost ajutați de oamenii de prin partea locului, iar când nu aveau ce mânca se hrăneau cu frunze de măcriș, de gutui, arțar sau diferite fructe, în funcție de sezonul lor.

Anii au trecut, iar Onorel a devenit adult întemeindu-și o familie cu o tânără din sat. În urmă cu 3 ani, bărbatul a devenit tatăl unui băiețel, însă din nefericire, copilul a trăit doar până la vârsta de un an.

ADVERTISEMENT

Copilul care a primit la naștere numele Cătălin Ionuț a murit în martie 2017 fiind înmormântat la marginea satului Măgura din comuna Șoimari, acesta fiind locul în care evadatul a dormit nopțile după evadarea din 18 aprilie, înainte de Paște.

Ce a făcut bărbatul cât timp era căutat de oamenii legii

Evadatul de la închisoarea din Ploiești s-a ascuns foarte bine de oamenii legii în timpul celor 32 de zile când a fost în libertate. În acest interval a furat din mai multe gospodării de pe raza județului Prahova.

ADVERTISEMENT

Polițiștii se pregăteau să-l prindă la locul în care este îngropatul copilul său, însă sătenii au reușit să pună mâna pe el puțin mai devreme. Potrivit ziarulincomod.ro, Onorel Lupu a fost prins de un adolescent în vârstă de 16 ani când căuta otravă.

Se pare că bărbatul nu mai suporta viața pe care o ducea și se pregătea să-și pună capăt zilelor, polițiștii neștiind drama prin care Onorel Lupu a trecut de-a lungul vieții sale.

ADVERTISEMENT
Tags: