Life

Bobonete din Las Fierbinți a răbufnit: ”M-au rupt, vă dați seama?”. Ce a pățit în miez de noapte

Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți, a izbucnit în mediul online. Ce i s-a întâmplat vedetei Pro TV în miez de noapte.
31.07.2023 | 17:50
Bobonete din Las Fierbinti a rabufnit Mau rupt va dati seama Ce a patit in miez de noapte
Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți, a izbucnit în mediul online. Ce i s-a întâmplat vedetei Pro TV în miez de noapte. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Bobonete din Las Fierbinți a răbufnit: “M-au rupt, vă dați seama?”. Ce a pățit în miez de noapte juratul de la Românii au talent și cum au reacționat copiii săi. Comediantul nu s-a mai putut abține și a povestit totul fanilor săi.

Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți, a izbucnit în mediul online. Ce i s-a întâmplat vedetei Pro TV în miez de noapte

Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți, a răbufnit în mediul online. Vedeta de la Pro TV a povestit ce i s-a întâmplat în miez de noapte. A fost nevoit să apeleze numărul de urgență 112 din cauza zgomotului infernal venit din pădurea din apropierea casei.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul comediant nu a reușit să doarmă pentru că Federația Română de Tir a organizat un eveniment în Volunari, însă nu s-a gândit deloc la localnicii din zonă. Muzica din pădurea Băneasa a răsunat până în zori.

„Cam câte kilograme de stupefiante s-au consumat în noaptea asta la Federaţia Română de Tir dacă la ora asta, 4:27, încă bubuie pădurea Băneasa de la bas şi de la ceva muzică tehno psihedelică?!

ADVERTISEMENT

La 4:30 m-a întrebat copilul unde putem merge să dormim că nu mai poate aşa. E ceva oribil şi nu sunt genul de bătrân care nu înţelege genul ăsta de manifestaţie, dar la 4:31 să-mi sară geamurile de la dormitor…

Poliţia oraşului Voluntari m-a sunat acum să-mi spună că au sancţionat organizatorii festivalului cu pricina pentru că au primit zeci de sesizări… m-au rupt, vă daţi seama? Adică i-au nenorocit pe ăia şi ne-au ajutat pe noi cetăţenii cu mega siguranţă şi încredere.

ADVERTISEMENT

Faceţi bă nene ceva concret şi opriţi sărăcia asta de zgomot!!! Aloooo Poliţia!!! Ce c…t de situaţie de doi bani … Ce jeguri. Federaţia Română de Tir organizează festival Tehno?!”, a scris Mihai Bobonete pe pagina de Facebook.

Mihai Bobonete, deranjat de festivalul din pădurea Băneasa

Mihai Bobonete s-a arătat foarte deranjat de festivalul din pădurea Băneasa. Actorul din Las Fierbinți a încercat să le explice oamenilor situația, subliniind încă o dată că nu a închis un ochi până la 5:00 dimineața.

ADVERTISEMENT

Nu a știut nici ce să le explice copiilor său, Octavian și Maria, motiv pentru care a sunat la Poliția Sector 1. Vedeta de la Pro TV susține că organizatorii au dat muzica și mai tare și chiar au apelat la „ceva efecte Star Wars”.

„Acum e deja pe boabe treaba. Vă jur că se consumă ceva grav acolo. Nu mai e nici dracu acolo, au plecat înspumaţi la gură şi unii au rămas prin pădure p…i pe ei şi rupţi în creier.

Organizatorul vrea să facă istorie că na, îi zice The Mission—EXTENDED SET!— 5:01. Este ceva Iad şi acum pune cu strigături mişto!!!”, a încheiat Mihai Bobonete postarea din mediul virtual.

ADVERTISEMENT