Life

Mihai Bobonete, replică genială către Mădălina Ghenea! Ce i-a spus Bobiță din Las Fierbinți când a văzut-o aproape dezbrăcată. ”Ați vindecat mulți bărbați”

Mihai Bobonete, postare unică la adresa Mădălinei Ghenea. Ce a scris Bobiță din Las Fierbinți legat de imaginile provocatoare.
20.07.2023 | 14:49
Mihai Bobonete replica geniala catre Madalina Ghenea Ce ia spus Bobita din Las Fierbinti cand a vazuto aproape dezbracata Ati vindecat multi barbati
Mihai Bobonete, postare unică la adresa Mădălinei Ghenea. Ce a scris Bobiță din Las Fierbinți legat de imaginile provocatoare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, replică genială către Mădălina Ghenea! Ce i-a spus Bobiță din Las Fierbinți când a văzut-o aproape dezbrăcată. „Ați vindecat mulți bărbați”, este o parte din mesajul actorului de la Pro TV.

Mihai Bobonete, postare unică la adresa Mădălinei Ghenea. Ce a scris Bobiță din Las Fierbinți legat de imaginile provocatoare

Mihai Bobonete a lăsat o postare unică la adresa Mădălinei Ghenea. Bobiță din Las Fierbinți nu a putut să treacă cu vederea imaginile provocatoare despre care spune că au fost vizualizate de mulți bărbați care s-au ”vindecat”.

ADVERTISEMENT

Comentariul vedetei are și o notă amuzantă, așa cum și-a obișnuit deja fanii din mediul online. Actorul de la Pro TV se numără printre bărbații care apreciază frumusețea artistei originare din Slatina, județul Olt.

„Sărut mâna! Aveți grijă cu scaunele astea că eu am avut unul la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți de-a berbeleacu.

ADVERTISEMENT

În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!”, a scris Mihai Bobonete legat de pozele Mădălinei Ghenea, pe Instagram.

Șatena este o femeie foarte frumoasă, care știe să se pună în valoare de fiecare dată când apare pe sticlă sau este invitată la evenimente mondene. Actrița primește numeroase laude inclusiv de la alte doamne și domnișoare.

ADVERTISEMENT

Peste 76.700 de persoane au dat like imaginilor realizate de model într-un hotel din Malta, unde cel mai probabil a mers să promoveze cel mai nou film al său, Deep Fear. La premiera producției Mădălina Ghenea a făcut furori.

Mădălina Ghenea, îndrăgostită de personajul din Deep Fear

„Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant.

ADVERTISEMENT

M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, că pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a declarat Mădălina Ghenea în Hollywood Reporter, despre rolul din Deep Fear.

ADVERTISEMENT