Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bocciu” l-a provocat pe Bănel Nicoliță: „Toți ați fost rapidiști după FCSB – Rapid!” ”Niciodată!”

După ce Rapid a câștigat duelul cu FCSB, Liviu Ungurean, șeful de galerie din Giulești, i-a transmis un mesaj lui Bănel Nicoliță.
06.11.2023 | 13:45
Bocciu la provocat pe Banel Nicolita Toti ati fost rapidisti dupa FCSB  Rapid Niciodata
Liviu Ungurean, mesaj pentru Bănel Nicoliță după FCSB - Rapid 1-2. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut o victorie foarte importantă în duelul cu FCSB, scor 1-2. După acest meci, oaspeții s-au apropiat la doar două puncte de liderul din SuperLiga.

Liviu Ungurean, mesaj pentru Bănel Nicoliță

Într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA, Liviu Ungurean i-a spus lui Bănel Nicoliță că acesta ar trebui să devină rapidist, după meciul de aseară.

ADVERTISEMENT

Aseară toți ați foști rapidiști după meci. Așa ar trebui”, a spus Liviu Ungurean, după meciul dintre FCSB și Rapid. ”Niciodată în viața mea”, a fost reacția lui Bănel.

Entuziasm mare după victoria Rapidului

Fanii Rapidului au fost foarte fericiți după aceasta victorie. Șeful de galerie al Rapidului a spus că nu a dormit de mult timp atât de bine cum a dormit după aceasta victorie.

ADVERTISEMENT

El spune că în acest meci, galeria Rapidului a fost net superioară celei a FCSB-ului. El spune că galeria Rapidului a eclipsat cei aproape 40.000 de mii de fani ai FCSB.

Având orgoliul mulțumit, Ungurean i-a transmis un mesaj lui Gigi Mustață și Peluzei Nord, sperând că aceștia și-au luat notițe pentru a vedea cum arată o galerie demnă de un astfel de meci, semn că nu a fost impresionat de prezența fanilor FCSB la acest meci.

ADVERTISEMENT

Ca să fiu sincer, abia acum cobor din pat, am avut un somn dulce, nu am mai dormit așa bine de foarte multă vreme. A fost bătaia aplicată aseară și în teren și în tribune, le-am arătat ce înseamnă Rapidul.

A trecut Rapidul pe Arena Națională mai tare ca în orice intersecție de pe planetă. I-am spulberat. 2400 de rapidiști în stadion, am făcut instrucție cu 40.000. A fost ceva de povestit la nepoți.

ADVERTISEMENT

Poate și-au luat și ei notițe și au văzut ce înseamnă o galerie și au văzut cum se susține o echipă de fotbal, ar trebui să se uite toți să învețe”, a spus Liviu Ungurean, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune de sport din România, este LIVE doar pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii are loc, în zilele de emisie, de la ora 17:30, în premieră pe Facebook și Youtube.

Liviu Ungurean, mesaj pentru Bănel Nicoliță după victoria cu FCSB

ADVERTISEMENT