Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu a anunțat prima pentru victoria cu FCSB. „Ați dublat-o voi, în Fanatik, dar o s-o plătesc”

Dan Șucu a fost nevoit să bage adânc mâna în buzunar după victoria cu FCSB. Patronul Rapidului a oferit o primă de 80.000 de euro pentru succesul din derby.
06.11.2023 | 12:25
Dan Sucu a anuntat prima pentru victoria cu FCSB Ati dublato voi in Fanatik dar o so platesc
Dan Sucu, PRIMA COLOSALA pentru jucatori, dupa FCSB - Rapid 1-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus cu 1-2 pe terenul celor de la FCSB în derby-ul etapei cu numărul 15. Echipa lui Dan Șucu avea inițial pregătită o primă de 40.000 de euro, însă aceasta a fost dublată. În urma acestui succes, Rapid a ajuns la 2 puncte de echipa lui Gigi Becali.

Șucu a dublat primele cu FCSB

“Prima este cea pe care voi ați tot anunțat-o în Fanatik. E adevărat că ați dublat-o pentru că, pentru un meci în campionatul regulat, pentru o victorie împotriva FCSB-ului, prima este de 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru o victorie împotriva FCSB-ului în play-off, prima este de 80.000 de euro. Dar, dacă tot ați dublat-o, rămâne așa, 80.000 de euro. Asta va fi prima pentru băieți. Și nu că o dau cu plăcere, o dau cu cea mai mare plăcere din lume întregului staff”, a declarat Dan Șucu pentru FANATIK.RO.

Papeau a fost eroul rapidului. Francezul a reușit să spargă gheața pe Național Arena grație unei acțiuni individuale de toată frumusețea. Rapidistul a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a deschis scorul în minutul 39. Papeau este la al doilea gol pentru echipa lui Bergodi în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Rapid a ajuns la 29 de puncte în clasament

Francezul a profitat din plin de șansa oferită de către Bergodi. Ajuns rezervă pe postul său, Papeau a reușit să prindă echipa în urma accidentării lui Petrila. Petrila a reușit 4 goluri în cele 11 apariții din acest sezon și a fost adus în această vară de la CFR Cluj.

De la domnul Bergodi, la toți cei care ajută, până la preparatori, la toți băieții care pun umărul acolo. Și îmi doresc ca și în următorii 10 ani să dau această primă la meciurile cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Deci băieții pentru această victorie frumoasă au 80.000 de euro pe care să îl împartă cu tot staff-ul. Lăsând la o parte faptul că îmi face enormă plăcere să scot acești bani, glumind puțin, ar trebui să vă mulțumeascu vouă, celor de la Fanatik.ro”, a declarat Dan Șucu pentru FANATIK.RO.

Grație succesului obținut în derby, Rapid a ajuns la 29 de puncte în clasament. Echipa lui Bergodi are 8 victorii, 5 egaluri și 2 înfrângeri în cele 15 etape de campionat. În următorul meci, giuleștenii se vor duela cu Sepsi, în deplasare.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sucu a dublat prima Rapidului

 

ADVERTISEMENT