Fotbal intern

Vestea groaznică primită de fanii „alb-roșii”: „Dinamo e aproape de desființare!” Oficialii “câinilor” cer întreruperea campionatului

16.07.2020 | 20:03
Vestea groaznica primita de fanii albrosii Dinamo e aproape de desfiintare Oficialii cainilor cer intreruperea campionatului
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare”, care este mult mai gravă decât părea înainte.

Oficialul „câinilor” a declarat că echipa este aproape de desființare și că vrea ca Liga 1 să se întrerupă din cauza cazurilor de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Totodată, directorul general al lui Dinamo a spus că jucătorii clubului infectați cu COVID-19 nu au făcut lucruri ieșite din comun.

Vestea groaznică dată de Bogdan Bălănescu pentru fanii lui Dinamo

Bogdan Bălănescu a vorbit despre situația grea prin care trece Dinamo, mai ales după cazurile de coronavirus care au apărut la echipa din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a spus că Dinamo este aproape de desființare: E o situație extrem de dificilă, suntem în aproape de desființare, părerea mea e că nu mai trebuie să se joace campionatul.

E mult prea riscant pentru sănătatea tuturor. Nu comentez nimic despre vânzarea clubului. Eu știu că s-a semnat un memorandum cu programul DDB, care se va respecta adlitteram, pe spanioli nu i-am văzut niciodată și știu că nu au plătit suma cerută”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie întrerupt campionatul, nu poate continua. Banii din drepturile TV nu au venit încă. Se pot găsi alternative. Cum o echipă poate să joace fără șase jucători. Nu mai e meritul sportiv”, a mai spus Bogdan Bălănescu.

„Jucătorii nu au făcut nimic ieșit din comun”

Bogdan Bălănescu, directorul general al „câinilor”, a continuat și a vorbit și despre evenimentul nefericit petrecut la Dinamo, soldat cu infectarea a șase jucători ai „câinilor”: „Jucătorii noștri nu au ieșit nicăieri, Răuță e familist convins, nu a ieșit la petreceri, Mrzljak la fel, Popescu a ieșit o singură dată la dentist”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că nu au nerespectat regulile, Fara stă în cămin la liceul Mircea Eliade, școlile sunt închise.

Dinamo a fost acuzată de niște tâmpiți, numai minciuni. Magazinerului nu i-a fost tăiată motorina, pentru că nu are carnet”, a mai spus directorul general al lui Dinamo la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT