Fotbal intern

Bogdan Bălănescu, noul director general de la FC Voluntari: “Vreau să ajungem în play-off!”. Video

27.11.2020 | 17:31
Bogdan Balanescu noul director general de la FC Voluntari Vreau sa ajungem in playoff Video
ADVERTISEMENT

Nici nu a plecat bine de la Dinamo, că pentru Bogdan Bălănescu s-a ivit o nouă oportunitate. Fostul secretar general din Ștefan cel Mare a devenit directorul general al formației FC Voluntari.

Bogdan Bălănescu a fost anunțat de conducerea clubului alb-roșu că, începând din 27 noiembrie 2020, nu mai este angajatul lui Dinamo, iar salvarea a venit din județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mihai Teja va avea parte, începând de astăzi, de un nou director general. Cu experiență bogată în fotbalul românesc, Bălănescu a anunțat ce planuri are pentru clubul din a cărui conducere face parte și Ioan Andone.

Bogdan Bălănescu la FC Voluntari. Va fi director general!

Clubul FC Voluntari a reușit o lovitură importantă și l-a adus pe fostul secretar general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu. Acesta a fost și membru al Comitetului Executiv al FRF, însă după ce a fost demis de alb-roșii și-a pierdut această poziție.

ADVERTISEMENT

Bălănescu nu a așteptat prea mult să revină în fotbal, după ce a fost îndepărtat de la Dinamo, și și-a găsit repede un nou loc de muncă, la Voluntari. El a anunțat ce planuri are pentru formația lui Mihai Teja și susține că planurile pentru sezonul următor sunt mărețe.

„Este prima mea apariție în presă deși aș fi avut foarte multe de spus. Vrem să ajungem în play-off. Chiar dacă Voluntari nu au fost prea mulți fani în tribune, eu cred că sunt mulți suporteri ai echipei.

ADVERTISEMENT

Este o provocare pentru mine, dar alături de noii mei colegi vrem să avem performanțe cât mai bune. Nimic nu este ușor în fotbal. Nu sunt rupt de ceea ce a însemnat FC Voluntari. Am cunoștințe despre ceea ce se întâmplă acolo.

Îi cunosc foarte bine și pe noii mei colegi și sper să ne bucurăm la finalul acestui sezon. Din stagiunea viitoare sper să facem mai multe lucruri bune”, a spus Bălănescu pentru Metropola TV.

ADVERTISEMENT

Cum a ajutat Dinamo înainte de plecare. A adus 800.000 de lei în club

Chiar în ziua în care Bălănescu a încetat să mai fie parte din echipa de conducere a clubului Dinamo, el a reușit să îi convingă pe deținătorii drepturilor TV pentru Liga 1 să ofere clubului 165.000 de euro în avans, sumă necesară pentru plata unor datorii urgente.

Dacă nu ar fi achitat această sumă până la finalul lunii noiembrie, Dinamo risca o depunctare de șase puncte și o amendă importantă din partea FRF. Cu ajutorul sumei despre care FANATIK a informat în exclusivitate că a fost obținută cu ajutorul lui Bălănescu, „câinii” au scăpat pentru moment de probleme.

Schimbările continuă și la Dinamo, după plecarea fostului secretar general. Pablo Cortacero a fost dat jos din fruntea Consiliului de Administrație și înlocuit cu fostul portar Constantin Eftimescu. O nouă ședință a C.A. va avea loc peste două săptămâni.

 

ADVERTISEMENT