Life

Bogdan de la Ploiești, surpriză de neuitat pentru Cristina Pucean, de ziua ei. Dansatoarea a izbucnit în plâns

Cristina Pucean a izbucnit în lacrimi când a văzut ce surpriză i-a făcut Bogdan de la Ploiești de ziua ei. Dansatoarei nu i-a venit să creadă.
11.06.2023 | 19:23
Bogdan de la Ploiesti surpriza de neuitat pentru Cristina Pucean de ziua ei Dansatoarea a izbucnit in plans
Cristina Pucean a izbucnit în plâns când a văzut ce surpriză i-a făcut Bogdan de la Ploiești. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan și Cristina Pucean își trăiesc iubirea la maxim. Chiar dacă se mai ceartă, nu pot sta unul fără altul, după cum chiar ei spun, iar dovezile de dragoste sunt la orice pas. De curând, dansatoarea și-a aniversat ziua de naștere, iar artistul s-a asigurat că va fi una de neuitat.

Cum a surprins-o Bogdan de la Ploiești pe Cristina Pucean în ziua în care a împlinit 27 de ani

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o poveste de iubire cu năbădăi. Artistul dezvăluia de curând că uneori se folosesc de relația lor pentru a-și promova munca, dar la finalul zilei sunt de nedespărțit și aproape tot timpul împreună. 

ADVERTISEMENT

Pe 11 iunie 2023, celebra dansatoare a împlinit 27 de ani, iar iubitul ei s-a asigurat ca va avea o aniversare de neuitat. Manelistul nu s-a uitat la bani când a venit vorba de aleasa inimii lui și i-a cumpărat un bolid de lux, ce costă mai bine de 100.000 de euro.

Dar când se bucura de cadou, Cristina Pucean a primit adevărată surpriză. Tatăl său, care are ambele picioare amputate, și-a făcut apariția din mulțime, iar vedeta s-a emoționat atât de tare încât a izbucnit imediat în plâns.

ADVERTISEMENT

Cristina Pucean are o relație specială cu părintele său, iar Bogdan de la Ploiești a ținut cont de acest lucru. Întregul moment a fost filmat și publicat pe TikTok, acolo unde a strâns zeci de mii de aprecieri în scurt timp.

„Așa arată 11 iunie 2023, ziua Cristinei Pucean by Bogdan de la Ploiești”, a scris manelistul în mediul online. Fanii l-au felicitat pentru gest și au recunoscut că au fost emoționanți de întâlnirea dintre vedetă și tatăl său.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu tatăl Cristinei Pucean

Cristina Pucean a vorbit în trecut despre situația tatălui său. În anul 2014, i-a fost amputat un picior, iar în anul 2020 a avut din nou probleme. De la o simplă rană, a ajuns să-i fie tăiat și celălalt picior, iar momentul a fost unul greu de dus pentru familie.

„L-au pus cât de cât pe picioare, l-au stabilizat, apoi ne-au spus că trebuie să îi taie piciorul. Am găsit un doctor foarte bun și ne-a ajutat și uite că tati acum trăiește chiar dacă nu mai are ambele picioare, și-a revenit.

ADVERTISEMENT

(…) El știa că o să îi taie doar degetele și după ce s-a văzut cu piciorul amputat mi-a spus că am călcat ordinele, plângea non-stop și spunea că nu mai este om și că nu se mai poate mișca, dar ușor, ușor, am fost lângă el, l-am sprijinit”, a povestit Cristina Pucean, iubita lui Bogdan de la Ploiești pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT