Life

Ce se întâmplă între Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești? Secretul cuplului de aur din lumea manelelor

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se iubesc de un an deja, iar la evenimente sunt nedespărțiți. Cel puțin în public...
07.04.2023 | 15:00
Ce se intampla intre Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiesti Secretul cuplului de aur din lumea manelelor
Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiești dorm separat, deși sunt iubiți, la evenimente. Dansatoarea preferă să înnopteze cu mama sa / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești par să aibă o chimie perfectă. Pe scenă, cum se mișcă dansatoarea pe trilurile manelistului este de-a dreptul memorabil. Pe rețelele de socializare cei doi se afișează ca mari îndrăgostiți, risipa de gesturi tandre fiind evidentă. Dar, atunci când pleacă, împreună, la diverse evenimente, se întâmplă ceva… suspect între ei.

Ce se întâmplă, de fapt, între Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești?

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești sunt împreună de un an și nu ascund că între ei este o pasiune uriașă. Cei doi au ajuns să formeze un cuplu nu doar acasă, în dormitor, ci și pe scenă. De altfel, mai toate evenimentele la care cântă Bogdan de la Ploiești beneficiază de show-urile fierbinți ale iubitei sale, Cristina Pucean.

ADVERTISEMENT

Dacă pe scenă – sau pe Instagram – chimia dintre ei este aproape tangibilă, când nu mai sunt în văzul tuturor lucrurile par să se schimbe. Iar recent, informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK par să arunce o altă lumină asupra relației lor.

Astfel, invitați să cânte în străinătate, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au făcut un show de neuitat. Mișcările frumoasei dansatoare au înnebunit bărbații prezenți la eveniment. Sau, mai bine spus, aproape toți bărbații prezenți la eveniment, blondina fiind sorbită cu nesaț din priviri de invitați.

ADVERTISEMENT

Doar Bogdan de la Ploiești nu pare să fi căzut în capcana senzualității Cristinei. E adevărat, ar fi fost și complicat să se fie ”dus de val”. Iar asta dintr-un motiv cât se poate de simplu. Nu ar fi avut loc în camera frumoasei dansatoare care îi e iubită.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești dorm separat

Informațiile noastre spun că, de ceva vreme încoace, Cristina Pucean este însoțită la mai toate evenimente din străinătate de mama sa. Iar dansatoarea nu doarme în cameră cu iubitul, ci cu mama, semn că între cei doi îndrăgostiți nu se pune problema unor momente fierbinți atunci când sunt plecați. Nu de altceva, dar mama Cristinei Pucean se asigură că îl ține departe pe Bogdan de la Ploiești. Măcar noaptea…

ADVERTISEMENT

Culmea, ne precizează amicii lor, chiar dacă Bogdan de la Ploiești mai face ”aluzii” pentru vizite conjugale, Cristina Pucean este neînduplecată. E adevărat, doar atunci când este cu mama alături de ea, în străinătate. Acolo unde, desigur, au majoritatea show-urilor pe care le susțin.

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai căutați maneliști

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Bogdan de la Ploiești a devenit unul dintre cei mai căutați maneliști de la noi din țară. De altfel, pare-se, el are deja arvunite evenimente până la sfârșitul acestui an, iar alături de Cristina Pucean show-uri la fiecare sfârșit de săptămână.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, succesul lui Bogdan de la Ploiești se traduce și în resurse financiare serioase. Mai exact, fiecare show pe care îl susține, fără dedicații, îi bagă în buzunar un minimum de 7.000 de euro. Bani la care, desigur, se adaugă și onorariul frumoasei Cristina Pucean, adică în jur de 3.000 de euro. Iar banii aceștia sunt doar vârful icebergului”, dedicațiile fiind ”baza” când vine vorba de bani.

Bogdan de la Ploiești, la un pas să fie omorât în SUA

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, acum două luni, Bogdan de la Ploiești a fost la un pas de moarte, în SUA. Mai exact, invitat la o petrecere din Los Angeles, celebrul manelist a avut probleme cu câțiva conaționali în timpul evenimentului.

La acea vreme se vorbea că manelistul nu s-ar fi ”achitat” de niște dedicații pe care ar fi trebuit să le ofere în schimbul unor sume mari de bani. Iar scandalul a fost unul uriaș, ajungându-se să se tragă cu arma.

Acesta ar fi fost și motivul pentru care poliția americană a intervenit în forță. 32 de echipaje și trupele SWAT au ajuns la eveniment pentur a-i liniști pe scandalagii care l-au agresat pe Bogdan de la Ploiești.

ADVERTISEMENT