Sport

Bogdan Lobonț, avertisment înainte de FCSB – Rapid: „Nu trebuie să ne ascundem. Mental suntem jos”. Video

Bogdan Lobonț trage un semnal de alarmă înainte de FCSB - Rapid. Antrenorul interimar al giuleștenilor se teme de un posibil dezastru în derby
17.04.2024 | 19:44
Bogdan Lobont avertisment inainte de FCSB  Rapid Nu trebuie sa ne ascundem Mental suntem jos Video
Bogdan Lobonț, avertisment înainte de FCSB - Rapid: „Nu trebuie să ne ascundem. Mental suntem jos”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid l-a demis pe Cristiano Bergodi, iar în locul său a fost numit interimar cuplul Bogdan Lobonț – Adrian Iencsi. Fostul mare portar a vorbit înaintea derby-ului cu FCSB și are câteva temeri.

Bogdan Lobonț se teme înainte de FCSB – Rapid. „A visa nu costă nimic”

Rapid speră să își revină începând cu derby-ul cu FCSB, echipă pe care a învins-o de două ori în acest sezon. Ultima victorie a venit chiar în ultima etapă a sezonului regulat, când giuleștenii au învins cu 4-0.

ADVERTISEMENT

De atunci, însă, Rapid a pierdut pe bandă rulantă și a ajuns la nu mai puțin de patru înfrângeri consecutive. Aceste rezultate au dus la demiterea lui Cristiano Bergodi, dar și la pericolul ratării obiectivului: calificarea în cupele europene. Rapid e pe locul 5 în play-off, cu 28 de puncte, trei mai puține decât CFR Cluj (locul 2) și U Craiova (locul 3).

Bogdan Lobonț, care până la demiterea lui Bergodi a fost antrenor cu portarii, a vorbit în premieră din postura de principal al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Am primit oportunitatea asta cu mare entuziasm. Același entuziasm vreau să îl transmis jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri.

(n.r. Visezi să câștigi un titlu) A visa nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari. La final, munca te răsplătește. Mai devreme sau mai târziu vom reuși să câștigăm și un campionat”, a declarat Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT

„Ei traversează o perioadă extraordinară, au șanse mari să câștige titlu”

FCSB – Rapid se va juca într-o atmosferă infernală. Se anunță sold-out la derby-ul de pe Arena Națională, programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30. FANATIK a dezvăluit câte bilete s-au vândut până acum.

„Nu trebuie să ne ascundem. Din punct de vedere mental suntem jos, dar avem forța necesară și ustensilele necesare pentru a ne ridica. Într-un derby nu contează forma! Ei traversează o perioadă extraordinară, au șanse mari să câștige titlul. Noi avem șansa noastră, suntem în obiectiv.

ADVERTISEMENT

Am avut atâtea experiențe, și în cariera de jucător, într-un derby jucătorii se auto-depășesc. Nu cred că o să fie diferențe la meciul de sâmbătă.

Și cu Dinamo pe Arena Națională a fost un meci dificil. Mergem să ne jucăm șansa, asigur pe toată lumea că vom lupta pentru fiecare minge și pentru fiecare rezultat.

Toată lumea dorește să ne calificăm în cupele europene. Porblema este că trebuie să și vrea acest lucru. Dacă vor dori toți, atunci poate putem să înteplinim acest obiemctiv. Știm ce trebuie să facem! Dar momentan nu pot să vorbesc de șanse”, a mai spus Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT