Sport

„Bogdan Lobonț este antrenorul potrivit pentru Rapid”. Mesajul lui Victor Angelescu pentru noul tehnician

Victor Angelescu i-a transmis un mesaj lui Bogdan Lobonț, antrenorul celor de la Rapid. Acționarul giuleștenilor este de părere că noul tehnician este o alegere bună.
18.04.2024 | 20:07
Bogdan Lobont este antrenorul potrivit pentru Rapid Mesajul lui Victor Angelescu pentru noul tehnician
Victor Angelescu, despre Bogdan Lobonț la Rapid. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu îl vede pe antrenorul Bogdan Lobonț ca fiind varianta cea mai bună pentru Rapid în acest moment. Acționarul giuleștenilor i-a oferit și un mesaj important tehnicianului.

“Bogdan Lobonț este antrenorul potrivit pentru Rapid”. Mesajul lui Victor Angelescu pentru noul tehnician

Victor Angelescu a oferit primul mesaj pentru antrenorul celor de la Rapid, Bogdan Lobonț. Acționarul formației din Giulești susține că alegerea conducerii este una inspirată.

ADVERTISEMENT

Așadar, Angelescu îl consideră pe fostul portar al naționalei ca fiind un tehnician bun și care are suficientă experiență. Totodată, pare și omul potrivit pentru a ajuta Rapidul să îndeplinească ultimul obiectiv din acest sezon, un loc în Europa.

“Cred că am făcut o alegere foarte inspirată, deoarece Bogdan Lobonț este un antrenor bun, chiar dacă este oarecum la începutul carierei.

ADVERTISEMENT

Este un campion cu Rapid. Cunoaște foarte bine spiritul clubului, a jucat la echipe uriașe, Ajax, Roma, Fiorentina, a fost pregătit de antrenori mari.

Este foarte respectat atât în România, unde este în primii 10 jucători all time ca număr de selecții la națională, dar și în Italia, unde a făcut Coverciano. La AS Roma era foarte apreciat, atât ca sportiv, cât și ca om. La fel este și la Ajax Amsterdam, unde face parte din legendele clubului.

ADVERTISEMENT

Așadar, noi credem că este un antrenor potrivit pentru Rapid, cel puțin în acest final de sezon. Și, de ce nu, în cazul în care vom reuși să mergem împreună în Europa, poate și în sezonul viitor”,  a fost mesajul lui Victor Angelescu, postat pe pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Cine îl va ajuta pe Lobonț în Giulești?

În cadrul mesajului dat de Victor Angelescu, acesta afirmă faptul că Bogdan Lobonț va fi ajutat la Rapid de către Adrian Iencsi ca antrenor secund. Dar și de către ceilalți tehnicieni din staff-ul clubului.

ADVERTISEMENT

“Alături de Adrian Iencsi, o legendă rapidistă, dar și de ceilalți antrenori, suntem siguri că Lobby va reuși să îi capaciteze mental pe jucători. Care nu au un moral foarte bun, și să le insufle din nou mentalitatea de învingători.

Noi suntem alături de ei, cu tot sprijinul. Și sperăm să reînnodăm șirul victoriilor, începând cu jocul de sâmbătă”, a mai spus Angelescu.

ADVERTISEMENT