Sport

Bogdan Mitrea, prima reacţie despre transferul la Universitatea Craiova, anunţat de Fanatik: „Nu știu dacă voi rămâne la Sepsi”

Sepsi a obținut o nouă victorie și a urcat până pe locul 4 în SuperLiga. Totuși, covăsnenii l-ar putea pierde pe Bogdan Mitrea. Căpitanul a devenit o țintă pentru Universitatea Craiova.
22.08.2022 | 23:15
Bogdan Mitrea prima reactie despre transferul la Universitatea Craiova anuntat de Fanatik Nu stiu daca voi ramane la Sepsi
Bogdan Mitrea, prima reacţie despre transferul la Universitatea Craiova, anunţat de Fanatik: „Nu știu dacă voi rămâne la Sepsi”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova caută cu disperare un fundaș central, mai ales după eliminarea lui Paul Papp din manșa tur a play-off-ului Conference League, acolo unde oltenii au remizat unu cu Hapoel Beer Sheva. FANATIK a anunțat în exclusivitate că alb-albaștrii vor să se debaraseze de stoperul în vârstă de 32 de ani.

Bogdan Mitrea a vorbit despre transferul la Universitatea Craiova

În vârstă de 35 de ani, Bogdan Mitrea mai are contract cu Sepsi până în vara lui 2023, dar este dorit urgent la Universitatea Craiova. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că oltenii au făcut o ofertă pentru căpitanul echipei lui Bergodi și că sunt șanse foarte mari ca transferul să fie perfectat.

ADVERTISEMENT

Mitrea a jucat în Universitatea Cluj – Sepsi, meci câștigat de covăseneni cu 1-0. Singurul gol a fost marcat de Mario Rondon, în minutul 53. La final, căpitanul  gazdelor a vorbit despre posibila sa plecare de la Sf. Gheorghe.

„Nu știu dacă voi rămâne la Sepsi. Nu are rost să discutăm despre asta după meci. Vom vedea ce se întâmplă. Nu știu deocamdată ce se va întâmpla”, a declarat Bogdan Mitrea după U Cluj – Sepsi 0-1.

ADVERTISEMENT

Site-ul nostru a aflat că Bogdan Mitrea are la Sepsi o clauză de reziliere în valoare de 250 de mii de euro. „Știința” îl dorește atât de tare pe fundașul în vârstă de 35 de ani încă e dispusă să activeze această clauză, dacă conducerea grupării din Sf. Gheorghe nu va accepta oferta inițială care a venit din Bănie.

Mirel Rădoi cere cu disperare încă un fundaș central

După remiza cu Hapoel Beer Sheva, Mirel Rădoi a avut o ieșire extrem de nervoasă la adresa lui Paul Papp, care a primit cartonaș roșu, la pauză, după un conflict cu un adversar, pe tuneul de acces către vestiare. La conferința de presă, antrenorul l-a certat pe Papp și a transmis conducerii să aducă încă un stoper.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții.

ADVERTISEMENT

Va trebui să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve, dacă nu titular. Problemele pot fi și în campiontul intern. Planurile astea se cam scutură acum, dar vom vedea, vom găsi soluții”, a declarat Mirel Rădoi, după U Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT