Sport

Bogdan Mitrea la Craiova! Oltenii au anunţat oficial transferul dezvăluit de Fanatik. Update exclusiv

Bogdan Mitrea, 34 de ani, a semnat cu Universitatea Craiova. Fostul căpitan al celor de la Sepsi este jucătorul "Ştiinţei" până în 2024. Mitrea a jucat 6 luni şi la FCSB acum 5 ani.
19.08.2022 | 11:53
Bogdan Mitrea la Craiova Oltenii au anuntat oficial transferul dezvaluit de Fanatik Update exclusiv
Bogdan Mitrea la Craiova! Oltenii au anunţat oficial transferul dezvăluit de Fanatik. Sursa: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
29-08-2022
11:09

Bogdan Mitrea a semnat cu Universitatea Craiova! Fanatik a dezvăluit în exclusivitate transferul

Bogdan Mitrea a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil doi ani. Oltenii au anunţat oficial transferul dezvăluit de FANATIK

“𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | BUN VENIT, BOGDAN MITREA!

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul Bogdan Mitrea, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 2 ani. El este apt de joc începând de astăzi. Câștigător al Cupei și Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, noul nostru fundaș a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB și CSMS Iași.

Prima reacție a lui Bogdan Mitrea după semnarea contractului: „Mă bucur că sunt aici. Tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova în istoria fotbalului românesc, în ultimii ani, m-a determinat să vin în Bănie.

Fiți cu ochii pe noi, fiindcă în curând vom prezenta primul interviu cu Bogdan Mitrea în tricoul Științei. Îi dorim lui Bogdan să aibă parte de multe jocuri reușite în tricoul 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐚𝐧ei 𝐔𝐧𝐞𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐢 𝐈𝐮𝐛𝐢𝐫𝐢!”, se arată în comunicatul oltenilor. 

25-08-2022
10:17

Bogdan Mitrea, transfer la Universitatea Craiova! Covăsnenii confirmă exclusivitatea Fanatik

Bogdan Mitrea se va transfera la Universitatea Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, după ce oltenii au achitat către Sepsi Sf. Gheorghe clauza de 250.000 de euro: „În proportie de 90%, transferul e rezolvat. Știți cum e, până nu semnează contractul nu e gata. Noi ne-am înțeles cu Craiova, el s-a înțeles cu noul club, de principiu e totul rezolvat.

Ne-a rugat să-l lăsăm să plece, are o vârstă, îi mulțumim pentru tot. Cine știe, poate vom mai colabora cândva”, a declarat Attila Hadnagy pentru Gsp.ro

Universitatea Craiova vrea să se întărească în zona fundașilor centrali, acolo unde a fost adus vara asta doar Raul Silva. Jucătorul pe care au pus ochii conducătorii olteni este Bogdan Mitrea, căpitanul celor de la Sepsi! Transferul are șanse mari să se realizeze până la finalul acestei perioade de mercato din SuperLiga.

Bogdan Mitrea la Universitatea Craiova! Oltenii au făcut ofertă celor de la Sepsi pentru experimentatul fundaș central

Nu s-au terminat transferurile la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru și colaboratorii săi au anunțat în ultimele zile că mai vor să aducă un fundaș central și un vârf de atac.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că stoperul a fost găsit de oficialii olteni. Este vorba despre căpitanul celor de la Sepsi, Bogdan Mitrea, care a intrat în ultimul an de angajament cu formația lui Cristiano Bergodi.

Craiova a făcut deja o ofertă pentru Mitrea, dar primul răspuns al celor de la Sepsi a fost un refuz. Cu toate acestea sunt șanse foarte mari ca transferul să se facă în ciuda opoziției clubului covăsnean.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Bogdan Mitrea are o clauză de reziliere cu Sepsi în valoare de 250.000 de euro. Dacă în cele din urmă cei din Sf. Gheorghe nu vor accepta oferta Universității, oltenii sunt deciși să activeze clauza și să-l aducă pe Mitrea în Bănie. Cu atât mai mult cu cât jucătorul ar agrea această mutare în SuperLiga.

Fundașii centrali, o problemă pentru Universitatea Craiova în acest început de sezon. După accidentarea lui Găman, a venit „roșul” lui Paul Papp

Noul antrenor al Universității Craiova, Mirel Rădoi, a schimbat sistemul de joc la echipă. Preferă să joace cu 3 fundași centrali, iar din punct de vedere numeric are probleme.

ADVERTISEMENT

În primele meciuri ale mandatului său, Rădoi, a cărui sosire la Universitatea a fost dezvăluită exclusiv de FANATIK, a jucat cu Screciu, Raul Silva și Papp. A mai fost folosit și Martic în acea zonă. Valerică Găman este accidentat, iar soluțiile în acea zonă nu sunt suficiente.

Este și motivul pentru care conducerea face eforturi să mai aducă măcar un jucător acolo, iar Bogdan Mitrea este alegerea care, probabil, se va și materializa.

ADVERTISEMENT

La situația actuală a defensivei oltene, s-a adăugat și „problema Paul Papp”, care a fost eliminat la pauza meciului de Conference League cu Beer Sheva. Urmează să se clarifice cât mai repede și situația lui Papp, despre care președintele Sorin Cârțu a lansat „la cald” vorbe foarte grele.

  • 600.000 de euro este cota actuală a lui Bogdan Mitrea
  • 6 luni a jucat Bogdan Mitrea la FCSB, în perioada iulie 2016 – ianuarie 2017

  • (P) Cota BETANO pentru Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT