Life

Bogdan Mocanu îi dă noi motive de gelozie Andrei Volos. Ea este vedeta de la Puterea dragostei cu care ar fi în tandrețuri

13.08.2020 | 11:03
Bogdan Mocanu ii da noi motive de gelozie Andrei Volos Ea este vedeta de la Puterea dragostei cu care ar fi in tandreturi
Bogdan Mocanu ar fi în tandrețuri cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei. Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon Puterea dragostei, îi dă noi motive Andrei Volos la scurt timp după despărțirea de aceasta.

Bogdan Mocanu o curtează pe Ștefania de la Puterea dragostei

Se știe că motivul principal care a dus la separarea dintre cei doi foști concurenți a fost infidelitatea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Recent, Bogdan și Andra s-au împăcat, ba chiar a fost la ea în Italia, însă la fel de recent s-au și despărțit.

Acum, se pare că o altă femeie ar fi intrat în grațiile lui Mocanu și este vorba de o fostă concurentă de la Puterea dragostei: Ștefania.

ADVERTISEMENT

Cea care l-a dat de gol pe fostul iubit al Andrei este Mary, ex-concurentă și ea în emisiunea de la Kanal D.

Fosta participantă de la Insula iubirii a spus în cadrul unui vlog că Bogdan se tot ține după Ștefania, lăsând să se înțeleagă că ar putea exista ceva între cei doi.

ADVERTISEMENT

Andra a dezvăluit de ce s-a despărțit de Bogdan

„Cum o vede pe Ștefania e și el lângă ea. Se ține tot timpul după prietena mea”, a spus Mary.

Nu ar fi exclus ca între cei doi foști concurenți să se înfiripe o poveste de iubire. Nu de alta, dar niciunul nu are compromisuri momentan de făcut. Ea nu are iubit, iar el s-a despărțit, după cum spuneam mai sus, de Andra Volos.

ADVERTISEMENT

Andra încă nu a comentat posibilitatea formării acestui cuplu nou, dar cel mai probabil va avea ceva de spus pe canalul ei de Youtube, acolo unde le-a expus fanilor toată viața sa sentimentală.

Andra a spus că Bogdan a ales cariera în locul relației cu ea, întrebată de fani de ce s-a despărțit de el.

„După ce a plecat l-am simțit foarte rece. A mers să filmeze cu fete pe yacht, eu fiind geloasă. Am văzut postările alea cu fetițele, i-am zis că e cam nesimțit pentru că eram împreună.Aveam și planuri de viitor, să vin înapoi în București și să ne mutăm din nou împreună. Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și atunci nu putem să judecăm”, a mărturisit Andra Volos.

ADVERTISEMENT