Bogdan Mocanu îi dă noi motive de gelozie Andrei Volos. Ea este vedeta de la Puterea dragostei cu care ar fi în tandrețuri

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/08/2020, 11:03
Bogdan Mocanu îi dă noi motive de gelozie Andrei Volos. Ea este vedeta de la Puterea dragostei cu care ar fi în tandrețuri
Bogdan Mocanu ar fi în tandrețuri cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei. Captură Youtube

Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon Puterea dragostei, îi dă noi motive Andrei Volos la scurt timp după despărțirea de aceasta.

Bogdan Mocanu o curtează pe Ștefania de la Puterea dragostei

Se știe că motivul principal care a dus la separarea dintre cei doi foști concurenți a fost infidelitatea bărbatului.

Recent, Bogdan și Andra s-au împăcat, ba chiar a fost la ea în Italia, însă la fel de recent s-au și despărțit.

Acum, se pare că o altă femeie ar fi intrat în grațiile lui Mocanu și este vorba de o fostă concurentă de la Puterea dragostei: Ștefania.

Cea care l-a dat de gol pe fostul iubit al Andrei este Mary, ex-concurentă și ea în emisiunea de la Kanal D.

Fosta participantă de la Insula iubirii a spus în cadrul unui vlog că Bogdan se tot ține după Ștefania, lăsând să se înțeleagă că ar putea exista ceva între cei doi.

Andra a dezvăluit de ce s-a despărțit de Bogdan

„Cum o vede pe Ștefania e și el lângă ea. Se ține tot timpul după prietena mea”, a spus Mary.

Nu ar fi exclus ca între cei doi foști concurenți să se înfiripe o poveste de iubire. Nu de alta, dar niciunul nu are compromisuri momentan de făcut. Ea nu are iubit, iar el s-a despărțit, după cum spuneam mai sus, de Andra Volos.

Andra încă nu a comentat posibilitatea formării acestui cuplu nou, dar cel mai probabil va avea ceva de spus pe canalul ei de Youtube, acolo unde le-a expus fanilor toată viața sa sentimentală.

Andra a spus că Bogdan a ales cariera în locul relației cu ea, întrebată de fani de ce s-a despărțit de el.

„După ce a plecat l-am simțit foarte rece. A mers să filmeze cu fete pe yacht, eu fiind geloasă. Am văzut postările alea cu fetițele, i-am zis că e cam nesimțit pentru că eram împreună.Aveam și planuri de viitor, să vin înapoi în București și să ne mutăm din nou împreună. Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și atunci nu putem să judecăm”, a mărturisit Andra Volos.

Închide ×