Life

Bogdan Mocanu, internat de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu manelistul și în ce stare se află

Bogdan Mocanu a ajuns pe mâinile medicilor. Artistul este internat de câteva zile, iar rezultatele analizelor nu arată deloc bine
28.11.2023 | 10:48
Bogdan Mocanu internat de urgenta la spital Ce sa intamplat cu manelistul si in ce stare se afla
Bogdan Mocanu are probleme de sănătate. Artistul a ajuns de urgență pe mâinile medicilor Sursa foto: Facebook, Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu nu trece deloc prin cele mai bune momente. Artistul a ajuns de urgență la spital, după ce rezultatele analizelor nu au arătat deloc bine. Manelistul este internat de câteva zile și va rămâne sub supravegherea medicilor până starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

Bogdan Mocanu va mai sta internat în spital încă trei zile

În ultima vreme, Bogdan Mocanu a fost mai activ ca niciodată. Manelistul era prezent pe toate rețelele sociale, spre bucuria fanilor și părea că nu ia deloc pauză. Activitățile intense și programul extrem de încărcat l-au epuizat și l-au trimis direct pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a declarat, acum ceva timp, că este dependent de insulină, date fiind problemele sale de sănătate. De data asta, artistul a început să se simtă din ce în ce mai obosit, iar acesta a fost un semnal de alarmă pentru el.

Deși a fost diagnosticat de mic cu diabet, Bogdan a vrut să ducă o viață cât mai normală. A fost extrem de activ în online, dar și în offline, ceea ce a fost prea mult pentru organismul lui. Tocmai de aceea, acum, a decis să ia o pauză și să fie mult mai atent la starea lui de sănătate.

ADVERTISEMENT

”Am decis că ar fi bine să mă internez câteva zile, să mă stabilizez puțin, să-mi stabilizez dozele de insulină, de glicemie. Dacă tot m-am internat să mă stabilizez, am zis să fac și niște analize ca să fiu sigur că e totul ok. Sau, dacă nu e, să știu să fiu mai atent”, a spus Bogdan pentru spynews.ro.

Prietenul lui Jador s-a lăsat pe mâna specialiștilor și, de câteva zile, este internat la un spital din Capitală. În ciuda faptului că nu este cea mai comodă ipostază pentru el, artistul nu a uitat nici de cei care îl urmăresc și îi sunt aproape.

ADVERTISEMENT

Prietenul lui Jador a primit, deja, două vizite de la persoane apropiate

De când s-a internat, Bogdan Mocanu și-a propus să facă și un set de analize, pentru liniștea sa. Din păcate, rezultatele nu au fost deloc cele pe care le aștepta. Cu un nivel destul de ridicat al hemoglobinei glicozate, artistul este conștient că, în orice moment, situația s-ar putea agrava.

”Am hemoglobina glicozilată cam mare, cam foarte mare, asta înseamnă că am glicemiile mari, iar dacă continui așa e nașpa rău, vor apărea complicații. Trebuie să fiu mai responsabil puțin.”, a spus manelistul pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Destul de speriat de rezultatele pe care le-a primit, Bogdan Mocanu a înțeles că trebuie să fie mult mai atent pe viitor. Artistul trebuie să monitorizeze constant glicemia, pentru a nu apărea alte complicații.

Din păcate, nu doar problemele de sănătate îi dau bătăi de cap, ci și singurătatea. În ultima vreme, manelistul a început să fie mult mai selectiv, dar fără să își propună asta.

Bogdan a recunoscut că prietenii lui s-au împuținat pe zi ce trece. În astfel de momente grele, nu are pe nimeni care să îi fie aproape, dar nu este dezamăgit. Din contră, manelistul știe că persoanele care merită atenția lui îl susțin și îl iubesc, chiar și de la distanță.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit...
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”