Life

Bogdan Mocanu a șocat pe toată lumea! Prietenul lui Jador a făcut schimbarea care zguduie showbiz-ul

Bogdan Mocanu a șocat pe toată lumea cu cel mai nou videoclip pe care l-a publicat în mediul virtual. Fanilor nu le vine să creadă că e el!
06.08.2023 | 15:35
Bogdan Mocanu a socat pe toata lumea Prietenul lui Jador a facut schimbarea care zguduie showbizul
Bogdan Mocanu, vedetă online și cântăreț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a făcut o schimbare cu care și-a șocat fanii! Prietenul lui Jador a publicat o bucățică din noua melodie la care lucrează, una cu totul diferită de ceea ce a cântat până acum.

Bogdan Mocanu a schimbat complet macazul. Prietenul lui Jador, melodie-surpriză!

Mocanu a dat-o în rockăreală, iar cei care au ascultat bucata de piesă pe care acesta se pare că o va lansa în curând au rămas uimiți! Mulți dintre fanii de pe TikTok au crezut că ascultă Carla s Dreams. Când, de fapt, era vorba despre vocea lui Bogdan!

ADVERTISEMENT

Este greu de spus dacă Bogdan Mocanu și-a descoperit vocea cu care rezonează cel mai mult și nișa. Asta deoarece rock nu a mai cântat până acum. A fost ajutat cântărețul (poate un pic mai mult) de autotune? Rămâne de aflat!

Oricare ar fi adevărul din spatele schimbării radicale cu care fostul concurent de la Puterea dragostei a venit în fața publicului, cert este că noul său produs muzical a creat deja o mare așteptare.

ADVERTISEMENT

„Cam așa sună un text scris din suflet. Restul e și mai și”, a notat Bogdan Mocanu la snippet-ul postat pe TikTok.

Fanii, șocați de transformarea lui Mocanu

Filmulețul pe care amicul lui Jador l-a urcat pe platforma de socializare este chiar din studioul unde a înregistrat melodia. Influencerul nu a dat încă detalii despre noua sa piesă. Fanii se așteaptă ca aceasta să iasă pe piață cât de curând.

ADVERTISEMENT

Nu este prima melodie pe care Bogdan Mocanu o lansează. Colegul de emisiune online al Biancăi Comănici a scos piese cu Nicolas Sax, Dodo sau Francesca, până în prezent.

Cât despre bucățica postată pe TikTok, în care Bogdan cântă despre un bărbat dezamăgit în dragoste care își îneacă amarul în alcool, oamenii au avut de comentat… numai de bine!

ADVERTISEMENT

„Mamă, cât de tare sună! Mă bucur pentru evoluția ta!; Ce voce și ce piesă superbă!; Am crezut că e Carla s!; La asta nu mă așteptam”, sunt câteva din zecile de aprecieri pe care tânărul le-a primit pe internet.

 

ADVERTISEMENT