Fotbal intern

Foto. Planic a semnat pe 4 ani! Asaltat de fani! Ce număr va purta

UPDATE, ora 20:40 / Bogdan Planic a ajuns la Arena Naţională şi a fost asaltat de fani. Vezi foto sus în galerie...
24.08.2017 | 00:04
Foto Planic a semnat pe 4 ani Asaltat de fani Ce numar va purta
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:40 / Bogdan Planic a ajuns la Arena Naţională şi a fost asaltat de fani. Vezi foto sus în galerie

“Aştept o calificare din partea noilor mei colegi. Nu am apucat să-i cunosc, abia după meci o voi face! Sper să avem motive să sărbătorim”, a spus Planic la intrarea în Arena Naţională

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

UPDATE, ora 17:20 / Gigi Becali a dezvăluit miercuri seară că Bogdan Planic a semnat contractul cu FCSB: “Planic a semnat deja. În noaptea asta doarme în cantonament. Acum avem patru fundaşi centrali. Pe mine nu m-a deranjat autogolul lui Jorge la debut. Eu cred că Bălaşa şi Planic vor forma cuplul de fundaşi centrali. Artur Jorge l-am luat împrumut un an. Dacă va face faţă, bine, dacă nu, nu.”

A semnat pe 4 ani! Ce număr va purta

Siteul oficial al FCSB a anunţat transferul: “Bine ai venit, Bogdan Planic! FC Steaua Bucuresti anunţă transferul lui Bogdan Planic, provenit de la FK Vojvodina Novi Sad. Fundaşul central în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil pe 4 sezoane şi va purta tricoul cu numărul 16. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru! Bogdan Planic este un fundaş central sârb, născut pe 19 ianuarie 1992, la Uzice. A început fotbalul la Sloboza Uzice, trecând, de-a lungul timpului, pe la FK Bezanija, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad, Steaua Roşie Belgrad şi, din vara lui 2016, la FK Vojvodina Novi Sad. Pentru ultimul club, de la care a fost transferat la Steaua, a evoluat în 40 de partide şi a înscris un gol în toate competiţiile.”

 UPDATE, ora 13:33 / Bogdan Planic a ajuns la Bucureşti şi se pregăteşte să semneze cu FCSB. Fundaşul mai are de trecut vizita medicală şi apoi va parafa înţelegerea cu vicecampioana. 

“Fizic sunt pregătit şi aştept să joc. N-am vorbit cu nimeni de la echipă, doar managerul meu a vorbit cu Steaua. Sper ca Steaua să facă un joc bun diseară, a făcut un meci bun în tur. O să fie mai uşor să mă acomodez pentru că este Momcilovic aici. Transferul a întârziat pentru că nu s-au înţeles cluburile la bani. Dar acum nu mai sunt probleme”, a declarat Planic la venirea în ţară.


UPDATE. Contactat de FANATIK.RO, Bogdan Planic, fundaşul central pe care FCSB doreşte să-l transfere de la Vojvodina, a anunţat că miercuri, 23 august, va ajunge în Bucureşti pentru a semna actele cu trupa pregătită de Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

“Da, miercuri vin la Bucureşti!”, a spus Planic pentru FANATIK.RO.
Bogdan Planic va asista şi la meciul retur dintre FCSB şi Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, miercuri, 23 august, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

…………………………………………

UPDATE. Deşi s-a anunţat că pe lista Stelei a apărut numele lui Miha Blazic, un fundaş în vârstă de 24 de ani care evoluează pentru Domzale, principala ţintă a oficialilor echipei “roş-albastre” rămâne Bogdan Planic. Nicolae Dică a vorbit din nou despre venira fundaşului de la Vojvodina.

ADVERTISEMENT

 “Suntem foarte aproape să-l aducem pe Bogdan Planic, îmi pun foarte multe speranţe ca să îl aducem cât mai curând”, a spus Nicolae Dică.

………………………………….

După ce au umblat o vară în treabă după un fundaş central care să umple golul lăsat prin plecarea lui Tamaş şi chiar a lui Moke, FCSB părea să fi rezolvat problema, odată cu descoperirea lui Bogdan Planic la Vojvodina Novi Sad. Cele două grupări nu s-au înţeles la suma de transfer şi Planic nu a mai ajuns în România, deşi Gigi Becali anunţase că mutarea este ca şi făcută.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a reorientat repede şi l-a adus săptămâna trecută pe portughezul Artur Jorge. Numai că acesta a gafat chiar la prima sa intervenţie în tricoul “roş-albastru” şi şi-a înscris un autogol în disputa de sâmbătă, cu Juventus Bucureşti, iar oficialii de la FCSB au luat-o de la capăt cu căutările. Oricum, ar mai fi trebuit un fundaş central, acum că şi Bălaşa s-a accidentat, în plus vicecampioana având de luptat şi pe trei fronturi în acest sezon.

FCSB fundas. “O decizie, după play-off-ul Europa League”

Ţinta grupării patrnată de Gigi Becali este un sloven de la Domzale, Miha Blazic, anunţă Calciomercato. Din păcate, FCSB nu este singura interesată de Blazic. Alte trei formaţii, Nice, Foggia şi Legia Varsovia îl mai urmăresc la rândul lor pe fundaşul în vârstă de 24 de ani, gruparea din Ligue 1 părând a fi favorită în această luptă.

ADVERTISEMENT

“Domzale va lua o decizie în privinţa fundaşului după play-off-ul Europa League”, scrie sursa citată. Blazic a jucat la toate naţionalele de juniori ale Sloveniei, iar anul acesta are o convocare la naţionala B a slovenilor. În prezent, fundaşul central este cotat la 450.000 de euro pe transfermarkt.de. De remarcat că şi Birmingham şi Newcastle s-au interesat în trecut de Blazic.

ADVERTISEMENT