Fotbal intern

Antrenamentele la FCSB, oprite după ce Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei! Cum se vor pregăti fotbaliştii

30.04.2020 | 10:36
Antrenamentele la FCSB oprite dupa ce Bogdan Vintila a fost chemat la Politia Capitalei Cum se vor pregati fotbalistii
ADVERTISEMENT

UPDATE, 30 aprilie, ora 10:37 / Antrenamente la Baza din Berceni au fost oprite după ce Bogdan Vintilă a fost chemat să dea lămuriri la poliţie. Astfel, jucătorii FCSB-ului se vor pregăti de acasă, aşa cum au mai făcut în perioada pandemiei de coronavirus.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 28 aprilie

Gigi Becali a dezvăluit că antrenorul de la FCSB, Bogdan Vintilă, a fost chemat în audieri la Poliția Capitalei, care s-a autosesizat după ce „roș-albaștrii” au reluat pregătirea la baza din Berceni și nu ar fi respectat distanțarea socială.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, la Poliția Capitalei

FCSB a reluat antrenamentele luni, la cererea jucătorilor, care au venit la baza clubului și au realizat mai multe serii de exerciții fizice, în grupuri de trei persoane.

La 24 de ore de la reunirea de la Berceni, Bogdan Vintilă a ajuns la Poliția Capitalei, care, conform lui Gigi Becali, l-ar fi chemat pe antrenor pentru verificarea respectării distanțării sociale în momentul antrenamentului.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei. Aici e o chestiune de competența inteligenței. Dacă respecți legea și nu încalci nimic, nu are cum să îți zică cineva ceva.

Ordonanța zice distanțare socială și grupuri de trei persoane, noi am respectat. Nu ne-am jucat cu mingea, nu ne-am apropiat, nu nimic, s-au antrenat fizic în grupuri de trei persoane. Am eu nevoie să îmi zică mie Nelu Tătaru?

ADVERTISEMENT

Nu știu eu că ei fug de 30 de ani de răspundere, că nu au bărbăție? Să vedem ce zice Poliția, nu mai știu nimic în țara asta, toată lumea e cu frică, nu mai știi nimic, dacă legea e lege, cum să îmi fie frică? Dar, în România, eu am respectat legea și tot am ajuns la pușcărie”, a declarat Gigi Becali la TV Digisport.

„A arătat tot filmul cu antrenamentul”

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Bogdan Vintilă după ieșirea antrenorului din secția de Poliție.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB susține că tehnicianul a prezentat un material video în care a fost surprins întreg antrenamentul de luni, iar autoritățile au ajuns la concluzia că toate măsurile pentru evitarea răspândirii coronavirusului au fost respectate.

Bogdan Vintilă a arătat la Poliție tot filmul cu antrenamentul. Polițiștii au zis că a fost respectată distanțarea socială, a fost totul conform legii.

Polițistul a crezut că noi am început pregătirile, dar noi n-am început nicio pregătire, noi ne-am antrenat în grupuri de trei jucători”, transmite Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: