Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Florinel Coman și e gata de o mutare decisivă cu Rapid: „Asta mi-a zis”

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Florinel Coman. Golgheterul campionatului României și patronul FCSB pun deja la cale următorul derby cu Rapid
26.04.2024 | 12:10
Gigi Becali a anuntat ce se intampla cu Florinel Coman si e gata de o mutare decisiva cu Rapid Asta mia zis
Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Florinel Coman și e gata de o mutare decisivă cu Rapid: „Asta mi-a zis” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu este apt să joace în FCSB – Farul, meciul care poate aduce titlul în curtea roș-albaștrilor. Vedeta liderului din SuperLiga și patronul Gigi Becali se gândesc deja la derby-ul din ultima etapă cu Rapid.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman. Planul vedetei FCSB și al lui Gigi Becali pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de site-ul nostru, conform căreia Florinel Coman are șanse mici să joace contra Farului. Roș-albaștrii mai au nevoie de un singur punct ca să devină matematic campionii României. Partida de pe Național Arena are loc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„A făcut analizele, are o chestiune minoră. Mâine nu cred că joacă. Dar el vrea să câștigăm toate meciurile. Când a auzit că am zis eu că vrea să evaluăm copiii. El a zis ‘Nu, nea Gigi! Eu vreau să devin golgheter și să câștigăm toate meciurile’.

Și în plus dacă domnul să fim campioni, eu le garantez celorlalte echipe că va fi o luptă dreaptă. Dacă vor intra 2 copii cu Craiova, vor intra și cu CFR. Cu Rapid, nu. Cu Rapid va fi cea mai super selectă echipă.

ADVERTISEMENT

Orice ar fi, în Giulești e ambiția suporterilor, nu mai depinde de mine. După mine era luptă dreaptă, cu toți la fel. Dar nu pot. Pentru că e ambiția suporterilor”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe fanatik.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Băi, băiatule! Ce orgoliu mai vrei?”

După ce se va încununa campioană, FCSB mai are un singur obiectiv. Să o bată pe Rapid în Giulești. Cele două rivale bucureștene sunt adversare în ultima etapă a play-off-ului, iar, sezonul acesta, alb-vișinii au luat șapte puncte din duelurile cu echipa lui Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Când e vorba de o dorință a suporterilor o respect. Au fost atâtea probleme la echipa asta. Și cu numele. Și din ce în ce mai multe și mai multe. Ei au orgoliul ăsta (n.r. – că FCSB n-a bătut Rapid), dar eu cred că orgoliul lor s-a îndeplinit.

Din ce în moment suntem la 17 puncte de Rapid și cu încă 5 din înjumătățire? 22 de puncte! Băi, băiatule, ce orgoliu mai vrei mai mult decât atât?”, a adăugat patronul liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

De când a promovat în SuperLiga, în 2021, Rapid și-a făcut palmares pozitiv în derby-urile cu FCSB. Giuleștenii au șase victorii în fața rivalei. Restul meciurilor s-au terminat unul la egalitate și alte două cu victoria FCSB-ului.

Gigi Becali A ANUNTAT cum va juca FCSB, dupa ce ia titlul, cu U Craiova, CFR Cluj si Rapid

ADVERTISEMENT