Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali jubilează că poate fi campion înainte de Paște: „Doar Domnul ne mai poate bate. Aș vrea Farul pe locul 2”

Gigi Becali este bucuros şi spune că, în sfârşit, i se poate îndeplini visul de a fi campion înainte de Paşte. Patronul FCSB spune că vrea Farul Constanţa pe locul doi.
26.04.2024 | 11:54
Gigi Becali jubileaza ca poate fi campion inainte de Paste Doar Domnul ne mai poate bate As vrea Farul pe locul 2
Gigi Becali jubilează că poate fi campion înainte de Paște: „Doar Domnul ne mai poate bate. Aș vrea Farul pe locul 2”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB poate deveni matematic campioana României sâmbătă seara, la meciul cu Farul Constanţa. Roş-albaştrii au nevoie de un punct pentru a câştiga primul titlu după o pauză de nouă ani.

Gigi Becali jubilează că poate fi campion înainte de Paște: “Este prima dată când se întâmplă”

Gigi Becali a jubilat la FANATIK SUPERLIGA şi spune că, în sfârşit, i se poate îndeplini visul de a fi campion înainte de Paşte. Patronul FCSB îl vrea pe finul Gică Hagi pe locul doi:

ADVERTISEMENT

“În sinea noastră, suntem ca şi campioni. Îşi închipuie cineva care din şase meciuri a câştigat patru şi a făcut două egaluri şi din patru meciuri nu face niciun punct? Mai mult decât atât, Farul să le câştige pe toate.

Numai prin urgia Domnului, care să se reverse asupra mea sau a noastră. Numai dacă Domnul îşi pune mâne. Doar El ne mai poate bate. Dar nu văd de ce. El nu e batjocoritor.

ADVERTISEMENT

Nu îţi dau şi gata! Dar Dumnezeu a spus să nu mai am emoţii în post şi în Săptămâna Mare. Este prima dată când se întâmplă să fiu campion înainte de Paşte. În mod normal, o echipă pe care ai bătut-o la ea acasă, n-ai cum să nu iei un punct la tine.

“Aş vrea să vină Farul pe locul doi”

Motivaţia este să devii campion. Trebuie să zburzi pe teren, să zbori. Eu aşa am zis. Aş vrea să vină Farul pe locul doi. Şi locul 3 am zis să vină Clujul, care să prindă de pe locul 7, din play-out.

ADVERTISEMENT

U Cluj să câştige barajul sau cine o fi. Florinel Coman are o leziune minoră. Nu ştiu dacă va juca mâine, nu cred. Coman vrea să câştige toate meciurile. Mi-a spus că vrea să devină golgheter şi să câştige toate meciurile, ca şi campionii. 

Eu garantez celorlalte echipe că va fi o luptă dreaptă dacă vom fi campioni. Dacă intră doi copii cu Craiova, vor intra şi cu CFR Cluj. Cu Rapid, nu. Va fi cea mai super selectă echipă. În Giuleşti e ambiţia suporterilor”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pe Arena Naţională sunt aşteptaţi peste 30.000 de oameni la confruntarea dintre FCSB şi Farul Constanţa. Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.

Gigi Becali jubilează că poate fi campion înainte de Paște: „Doar Domnul ne mai poate bate. Aș vrea Farul pe locul 2”

ADVERTISEMENT