Fotbal intern

Bogdan Vintilă l-a enervat la culme pe Ilie Dumitrescu. “Nu l-am înțeles! Asta e exact declaraţia lui Gigi, pe care n-o suport. Bravo, mă!”

07.12.2019 | 08:25
Bogdan Vintila la enervat la culme pe Ilie Dumitrescu Nu lam inteles Asta e exact declaratia lui Gigi pe care no suport Bravo ma
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu s-a enervat la culme când a auzit reacția lui Bogdan Argeș Vintilă de la finalul meciului câștigat de FCSB în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, pe Arena Națională, în etapa 20 din sezonul 2019 – 2020.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 3.25 este cota pentru o victorie a oaspeților. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă l-a enervat la culme pe Ilie Dumitrescu

Bogdan Argeș Vintilă a fost întrebat despre intervențiile salvatoare ale lui Cristi Bălgrădean, iar antrenorul a avut o reacție care nu a fost pe placul lui Ilie Dumitrescu. Acesta a evitat să-l laude pe goalkeeperul FCSB-ului, deși înainte cu câteva secunde a arătat că a fost impresionat de Olimpiu Moruțan.

“Ştii ce? Eu nu l-am înţeles pe Vintilă. OK, echipa câştigă cu 2-0, foarte bine, a mutat foarte inteligent la pauză, trebuie să recunoaştem că a citit foarte bine jocul şi mută cu Moruţan, îl schimbă pe Bizonul, face schimb de locuri cu Tănase şi Coman acolo, dar să nu spui de Bălgrădean?

ADVERTISEMENT

Domnule, că şi-a făcut datoria. Mai ales că el a fost portar. Asta este exact declaraţia lui Gigi Becali, când îi spunea lui Niţă că şi-a făcut datoria. Asta e declaraţia aia pe care n-o suport.

Păi, putea fi 1-0 pentru Gaz Metan, la capul lui Fernandes, reflex extraordinar, iar la 0-0, după ratarea lui Man, psihologic, după o ratare imensă, îţi dă adversarul gol la prima acţiune, când apare ăsta de pe mijloc şi strânge la scurt şi tu spui că şi-a făcut datoria…

ADVERTISEMENT

Să fie sănătos! Bravo, mă, Vintilă! E ce trebuie. Păi cum să spui aşa, că şi-a făcut datoria? Sunt momente de joc când ai nevoie de un reflex ca să te scoată. Ăsta e un moment de cumpănă în joc, în care îţi dă gol în minutul 46-47, s-a terminat”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform Digi Sport.

“E foarte rezervat să laude un jucător că poate ne trezim cu el rezervă la următorul meci. Păi, stai puţin! Senzaţională declaraţia aia! A spus că toată lumea şi-a făcut datoria. Uitaţi cum scoate Bălgrădean aici!, a mai adăgat lie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

FCSB, salvată de două ori de Cristi Bălgrădean în meciul cu Gaz Metan

Cristi Bălgrădean a făcut un meci senzațional împotriva lui Gaz Metan Mediaș. Portarul a scos incredibil lovitura de cap a lui Ely Fernandes în minutul 23 al partidei de pe Arena Națională, iar în debutul reprizei secunde și-a salvat echipa din nou după ce a închis perfect unghiul și a scos în fața lui Chamed.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Viitorul, duminică, 15 decembrie, de la ora 20.30, pe stadionul Central de la Ovidiu. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport TV, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT