Fotbal intern

Bogdan Vintilă, lot subțire pentru derby-ul CFR – FCSB. A luat 5 puști de la academie

13.06.2020 | 21:40
Bogdan Vintila lot subtire pentru derbyul CFR  FCSB A luat 5 pusti de la academie
ADVERTISEMENT

Antrenorul Bogdan Vintilă are un lot subțire pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a treia a play-off-ului, în urma numeroaselor accidentări.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 6,85 este cota pentru “scor corect 0-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, lot subțire pentru derby-ul CFR – FCSB

Într-o conferință de presă, tehnicianul ”roș-albaștrilor” a confirmat faptul că nu-i va avea în deplasarea din Gruia pe fundașii Iulian Cristea, despre care FANATIK a scris în exclusivitate că este out, Ionuț Panțîru și Aristides Soiledis, cu toții accidentați.

De asemenea, FCSB l-a scos din lot pe portarul Cristian Bălgrădean după ce a aflat că acesta a semnat din sezonul viitor chiar cu rivala CFR Cluj și s-a despărțit de atacantul francez Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Bogdan Vintilă are un lot destul de subțire pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB și din această cauză a decis să includă în lotul care va face deplasarea în Gruia cinci jucători de la academie.

FCSB a plecat cu avionul la Cluj

Antrenorul vicecampioanei României i-a adus la prima echipă pe portarul Răzvan Udrea (18 ani), mijlocașii Ovidiu Perianu (18 ani), Vlad Pandele (17 ani), Robert Dumitru (16 ani) și atacantul Adrian Niță (17 ani).

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului a confirmat ceea ce finanțatorul Gigi Becali a spus încă de vineri, că  Ovidiu Popescu va evolua pe postul de fundaș stâng a, în contextul absențelor lui Panțîru și Soiledis.

FCSB a plecat cu avionul către Cluj, pentru derby-ul de duminică seară. Vicecampioana României a zburat cu o cursă Tarom, avion ATR 72-600, aeronavă destinată pentru zboruri pe distanțe mici.

ADVERTISEMENT

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, care va avea loc duminică, 14 iunie, de la ora 20:00, a fost  la un pas să nu se dispute, după ce două persoane din cadrul clubului din Gruia au fost suspecate că sunt infectate cu COVID-19.

Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost desemnat de Comisia Centrală să conducă meciul CFR Cluj – FCSB, din etapa a treia a play-off-ului, deși în martie, atunci când era programat iniţial meciul, nu fusese delegat.

ADVERTISEMENT