Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat prima plecare în iarnă de la FCSB. „Ciorbadjiski nu mai rămâne! Gata, la revedere!” EXCLUSIV

26.11.2019 | 13:56
Gigi Becali a anuntat prima plecare in iarna de la FCSB Ciorbadjiski nu mai ramane Gata la revedere EXCLUSIV
Bojidar Ciorbadjiski in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, duminica 20 octombrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a cam stabilit strategia de iarnă în ceea ce privește plecările de la echipă. FCSB se va dispensa de mai mulți jucători, dar interesant este că patronul celor de la FCSB renunță la un jucător, bulgarul Bojidar Ciorbadjiski, deși există o mică criză la nivelul fundașilor centrali. Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK plecarea stoperului în pauza de iarnă.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.53 este cota pentru victoria echipei lui Bogdan Argeș Vintilă. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Bojidar Ciorbadjiski pleacă de la FCSB. Gigi Becali: „La revedere! Nu mai am nevoie de el!”

FANATIK a discutat cu patronul celor de la FCSB vizavi de problemele din defensivă ale echipei, care s-au văzut la eșecul cu Astra. Absența lui Bogdan Planic, suspendat, a făcut ca grecul Soiledis să facă pereche cu titularul Iulian Cristea, deși Ciorbadjiski era apt. Mai mult bulgarul nu a prins nici măcar lotul de 18, acolo unde a ajuns, după luni de zile, Marko Momcilovic.

Nu se mai schimbă nimic. Ciorbadjiski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK. Deși măcar numeric postul de stoper nu este acoperit, Becali renunță la bulgar pentru care ar fi trebuit să mai plătească 450.000 de euro ca să fie cumpărat de la ȚSKA Sofia. Gigi achitase pe 20 august 50.000 de euro pentru împrumutul lui Bojidar până la finalul lunii decembrie și nu va mai activa clauza de transfer definitiv.

ADVERTISEMENT
Bojidar Ciorbadjiski
Bojidar Ciorbadjiski a fost eliminat la primul meci la FCSB, eșecul de la Mediaș. © FOTO:Alexandru Veres/SPORT PICTURES

Prima variantă a lui Gigi Becali: Andrei Miron de la Botoșani pentru 200.000 de euro!

Gigi Becali spune că are mai multe ținte de transfer în ceea ce privește postul de fundaș central, dar momentan a refuzat să intre în detalii. „Da, o să aduc fundaș central… Vedem… Am pe cine…”, a mai spus Becali. FANATIK a dezvăluit că patronul celor de la FCSB s-a reorientat spre Andrei Miron de la Botoșani, pentru că prețul lui Chindriș stabilit de Iftime este prea mare în acest moment.

„Nu mai iau jucători pe câte patru, cinci ani. M-am deşteptat acum, după 15 ani. Pac, un contract pe un an cu clauze de reziliere și prelungire, depinde de cum joacă omul şi, pac, un contract mai lung după aia” – Gigi Becali, patron FCSB

Andrei Miron intră în ultimele șase luni de contract cu Botoșaniul și are o clauză în contract conform căreia clubul îi poate prelungi angajamentul achitându-i o primă de instalare de 100.000 de euro. Miron nu este doar pe radarul lui Gigi Becali, de el interesându-se și cei de la Craiova. Victor Pițurcă are nevoie de fundași centrali experimentați pentru partea a doua a campionatului, iar elevul lui Marius Croitoru este o țintă interesantă și accesibilă în același timp. Miron va pleca probabil de la Botoșani pentru circa 200.000 de euro!

ADVERTISEMENT
  • 3 partide a jucat Bojidar Ciorbadjiski pentru FCSB în Casa Pariurilor Liga 1, la Mediaș, la Chindia și la Hermannstadt, luând două cartonașe roșii
  • 800.000 de euro este cota lui Andrei Miron pe transfermarkt, cea mai mare din cariera fundașului de 25 de ani