Sport

Șansele ca Radunovic să o lase pe FCSB pentru CFR Cluj: ”El nu e Bălgrădean. Are un caracter prea frumos”

Mihai Stoica a oferit declarații despre situația lui Risto Radunovic la FCSB și nu crede în posibilitatea ca acesta să ajungă la CFR Cluj.
26.04.2024 | 00:03
Sansele ca Radunovic sa o lase pe FCSB pentru CFR Cluj El nu e Balgradean Are un caracter prea frumos
Șansele ca Radunovic să o lase pe FCSB pentru CFR Cluj. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, fiind titular în majoritatea partidelor disputate de clubul roș-albastru în ultimele sezoane.

Risto Radunovic ar putea rămâne liber de contract

Contractul muntenegreanului expiră în la finalul anului 2024 și, supărat pentru salariu mic pe care l-a avut în comparație cu alți jucători din cadrul echipei, vrea să rămână liber de contract.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Gigi Becali i-a făcut o propunere de prelungire și un salariu de 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care el câştigă 11.000 de euro. Fundașul lateral a cerut și o primă la semnătură, dorință cu care patronul FCSB nu a fost de acord, cel puțin până în acest moment.

Mihai Stoica: ”Știm de interesul lui CFR Cluj”

După ce a apărut informația că CFR Cluj este interesată de internaționalul muntenegrean, Mihai Stoica, președintele cosiliului de administrație al FCSB a declarat că oferta ardelenilor poate să fie mai mare decât cea propusă de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Cu Radunovic suntem în discuții. Știm de interesul CFR-ului. Chiar o să încep discuțiile cu agentul lui. Nu știu ce feeling să am. Știm că până în iarnă este al nostru, nu poate pleca, sub nicio formă.

Mi-e greu să cred că cineva va da o sumă mare pentru transferul unui fundaș de 32 de ani care este liber în iarnă. Ce dacă el semnează în vară cu CFR? Joacă la noi, el nu e Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Bălgradean a semnat, nu a spus nimănui, a apărat la Botoșani, am făcut 2-2 și a comis-o. După s-a dus la CFR, dar nu a spus, la Risto nu se pune problema de așa ceva. El are un caracter prea frumos”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Radunovic, o voce importantă în vestiarul lui FCSB

Mihai Stoica își dorește ca fundașul să rămână la FCSB mai multe sezoane de acum înainte, deoarece este un jucător important în vestiar.

ADVERTISEMENT

”Eu sper să rămână pentru că este extrem de important pentru noi. Este o voce foarte importantă în vestiar. Nu îți poți imagina ce important este și cum reușește să îi ia sub aripa lui pe cei tineri. Plus că vorbește română mai bine decât noi”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT