Sport

Bolid de peste jumătate de milion de euro pentru Gigi Becali. Cine l-a convins să-l cumpere

Gigi Becali a făcut o nouă achiziție de imagine! Alexandra Becali l-a convins să ia decizia. Noua bijuterie a patronului FCSB
30.08.2023 | 00:32
Bolid de peste jumatate de milion de euro pentru Gigi Becali Cine la convins sal cumpere
500.000 de euro l-a costat pe Gigi Becali noul Rolls Royce, model deținut și de Alexandra și Teodora Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali era dat în vileag de Dumitru Dragomir cu privire la următorul „transfer” pe care îl va realiza. Fostul președinte al LPF dezvăluia la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” faptul că patronul FCSB testează bolidul de lux al Alexandrei Becali.

Gigi Becali și-a tras bolid de peste jumătate de milion de euro. A copiat-o pe fiica Alexandra

Omul de afaceri a apărut la Palatul din Aleea Alexandru cu nou automobil de cinci stele: un Rolls-Royce Ghost Black Badge, al cărui preț de pornire se învârte undeva în jurul sumei de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Prima oară când s-a afișat cu mașina de lux în urmă cu mai multe săptămâni, când a testat mașina deținută de fiica sa, Alexandra Becali. Se pare că bolidul de lux a trecut testul și Gigi Becali a decis să își cumpere și același model!

Gigi Becali la volanul noului bolid de 500.000 de euro
Gigi Becali la volanul noului bolid de 500.000 de euro. Sursă foto: captură Digi Sport

Pasiunea pentru mașini de lux s-a transmis și în familie, unde finul Mirel Rădoi a excelat la acest capitol încă din perioada în care juca la FCSB. Fostul selecționer s-a afișat la volanul unui spectaculos Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir: „E a fiicei. Cred că e a Alexandrei”

Dumitru Dragomir știa foarte bine proveniența mașinii cu care Gigi Becali a surprins pe toată lumea: „E a fiicei. Cred că e a Alexandrei. A, e ieftină. 440-460.000. Ce, ăsta dă la copii mașini vechi? Dacă e a Alexandrei o are de trei luni, dacă e a Teodorei cred că are șase-șapte luni”. 

Horia Ivanovici a fost extrem de surprins că fiicele lui Gigi Becali au ales să-și cumpere o mașină care e considerată de mulți „mai bărbătească”: „Nu înțeleg, de ce la fete le-ar plăcea o mașină de asta, ca fată? Asta nu-i mașină pentru unul ca Gigi Becali, pentru o fată tânără e mașină asta? Nu-i prea pompoasă pentru o fată tânără? Nu-i prea serioasă?”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF a explicat însă: „Păi, ești nebun? Păi ce e mai bun decât asta pe fața Pământului? Când intri în ea intri în muzeul Luvru. Ce dracu’, mă. 450.000 tu muncești toată viața și nu-i faci. E serioasă! Ești sigur în ea. Ce dracu’, cine are Rolls”.

Site-ul Rolls Royce, descriere spectaculoasă pentru bolidul patronului FCSB: „Conceput pentru a oferi cele mai intense experiențe de conducere”

Modelul in gama Blackc Badge este destinat exclusiv oamenilor de afaceri cu foarte mulți bani: „Black Badge îmbină o putere formidabilă cu o estetică dramatică, interpretată în mod unic pentru Rolls-Royce Ghost, Wraith și Dawn. Fiecare model este conceput pentru a oferi cele mai intense experiențe de conducere. O concentrație de măiestrie care formează o legătură aproape magnetică între șofer și mașină.

ADVERTISEMENT

Cu intensitate și putere, Black Badge este construit pentru a performa. Aceste mașini impunătoare emană o încredere interioară – care se reflectă perfect în performanța lor atletică și sigură de sine. Contact concentrat cu drumul. Un val palpitant de putere care ascute simțurile.

Gama Black Badge oferă cel mai mult experiență puternică de conducere. Sculptat la perfecțiune și pur în formă, priceperea lor musculară sugerează puterea pură care se află în interior. Așa cum ziua se transformă în noapte, Rolls-Royce Black Badge oferă adevărate transformare. Eliberați rebelul din interior. Îmbrățișează întunericul”.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT