Sport

Ce mașină conduce fata lui Gigi Becali? „Ieftin, vreo 440.000€ costă” Exclusiv

Gigi Becali a impresionat opinia publică în urmă cu mai multe zile, când s-a suit într-un nou bolid marca Rolls Royce, însă Mitică Dragomir vine cu o informație bombă.
20.08.2023 | 13:46
Ce masina conduce fata lui Gigi Becali Ieftin vreo 440000E costa Exclusiv
Ce mașină conduce fata lui Gigi Becali? „Ieftin, vreo 440.000 costă” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Imediat după meciul cu CSKA Sofia 1948, Gigi Becali a organizat o nouă conferință la palat, acolo unde jurnaliștii au remarcat un autoturism Rolls Royce în valoare de aproximativ 500.000 de euro. Cu toate acestea, Mitică Dragomir a dezvăluit că acest autoturism e, de fapt, al fiicei lui Gigi Becali, Alexandra.

Ce mașină conduce fata lui Gigi Becali?

”Ce mașină e asta nea’ Mitică? De săptămâna trecută toată lumea a vorbit numai de mașina lui Gigi”, l-a întrebat Horia Ivanovici pe Mitică Dragomir, în timpul emisiunii MAXProfețiile lui Mitică, în timp ce pe ecran era afișată bijuteria familiei Becali. ”E a fiicei. Cred că e a Alexandrei”, a răspuns Mitică Dragomir, sigur pe informația oferită.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, Dumitru Dragomir consideră această mașină ieftină, deși valorează peste 400.000 de euro. ”A, e ieftină. 440-460.000. Ce, ăsta dă la copii mașini vechi? Dacă e a Alexandrei o are de trei luni, dacă e a Teodorei cred că are șase-șapte luni”, a subliniat Dragomir. În acel moment, Horia Ivanovici a remarcat cum această mașină pare prea mult pentru o fată tânără.

”Nu înțeleg, de ce la fete le-ar plăcea o mașină de asta, ca fată? Asta nu-i mașină pentru unul ca Gigi Becali, pentru o fată tânără e mașină asta? Nu-i prea pompoasă pentru o fată tânără? Nu-i prea serioasă?”, a punctat Horia Ivanovici. ”Păi, ești nebun? Păi ce e mai bun decât asta pe fața Pământului? Când intri în ea intri în muzeul Luvru. Ce dracu’, mă. 450.000 tu muncești toată viața și nu-i faci. E serioasă! Ești sigur în ea. Ce dracu’, cine are Rolls”, a replicat Oracolul FANATIK.

ADVERTISEMENT

În încheiere, Mitică Dragomir a mai lansat o ”bombă”, anunțând că în România există mulți șefi ”bugetari” care au mașini mult mai scumpe. ”Eu știu jumătate din șefii bugetari ai țării noastre au mașini mai scumpe decât astea. Bugetari. Dar merg pe blat”, a concluzionat Mitică Dragomir, mândru de dezvăluirea sa.

Potrivit site-ului oficial al Rolls Royce, autoturismul condus de fata lui Gigi Becali e un bolid din gama Blackc Badge, destinat exclusiv pretențioșilor și oamenilor cu foarte mulți bani. ”Black Badge îmbină o putere formidabilă cu o estetică dramatică, interpretată în mod unic pentru Rolls-Royce Ghost, Wraith și Dawn. Fiecare model este conceput pentru a oferi cele mai intense experiențe de conducere. O concentrație de măiestrie care formează o legătură aproape magnetică între șofer și mașină.

ADVERTISEMENT

Cu intensitate și putere, Black Badge este construit pentru a performa. Aceste mașini impunătoare emană o încredere interioară – care se reflectă perfect în performanța lor atletică și sigură de sine. Contact concentrat cu drumul. Un val palpitant de putere care ascute simțurile.

Gama Black Badge oferă cel mai mult experiență puternică de conducere. Sculptat la perfecțiune și pur în formă, priceperea lor musculară sugerează puterea pură care se află în interior. Așa cum ziua se transformă în noapte, Rolls-Royce Black Badge oferă adevărate transformare. Eliberați rebelul din interior. Îmbrățișează întunericul”, este scris pe rolls-roycemotorcars-apac.com.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări ”MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”, în fiecare luni, începând de la ora 13:15, direct pe site-ul FANATIK. De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, pagina de Facebook HORIA IVANOVICI, contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită “să facem show!”.

Ce mașină conduce mașina lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT