Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bomba anului 2024! Dan Șucu face marele anunț. „Mircea Lucescu este obiectivul meu. Este un uriaș!”

Dan Șucu a făcut un anunț uriaș în direct la FANATIK SUPERLIGA. „Transferul” lui Mircea Lucescu este marele obiectiv al Rapidului începând cu anul viitor.
22.12.2023 | 12:21
Bomba anului 2024 Dan Sucu face marele anunt Mircea Lucescu este obiectivul meu Este un urias
Dan Șucu a făcut un anunț uriaș la FANATIK SUPERLIGA. Mircea Lucescu este prioritatea numărul 1 a Rapidului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a făcut un anunț extrem de important în direct la FANATIK SUPERLIGA. Acționarul majoritar al Rapidului a dezvăluit că cel mai mare obiectiv din 2024 îl reprezintă aducerea lui Mircea Lucescu în cadrul clubului. „Il Luce” a fost recent invitatul lui Robert Niță la „Suflet de rapidist”.

Bomba anului 2024! Dan Șucu face marele anunț. „Mircea Lucescu este obiectivul meu. Este un uriaș!”

Rapid nu se regăsește în SuperLiga, iar giuleștenii au început deja să facă primele transferuri. Totuși, unul dintre obiectivele lui Dan Șucu în 2024 îl reprezintă „transferul” lui Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Rămas liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev și revenit în România, Mircea Lucescu este văzut de acționarul majoritar din Giulești ca fiind o soluție fantastică, indiferent de postul pe care-l va ocupa la Rapid.

„Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid. 

ADVERTISEMENT

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

„Ar fi absolut fantastic ca Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid”

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

ADVERTISEMENT

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Șucu îl vrea pe Mircea Lucescu la Rapid: „Este un rapidist. Este unul dintre marile mele obiective”

Mircea Lucescu a scris istorie în Giulești. Cel mai titrat antrenor român a câștigat titlul în România alături de giuleșteni în 1999. Dan Șucu a recunoscut că aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid reprezintă o prioritate.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi doresc să-l convingem că avem un proiect serios la Rapid, dar bineînțeles, cum se spune și în fotbal, mingea este la domnia sa. Mircea Lucescu este un uriaș, este un rapidist, este un om care a făcut performanță la Rapid.

Ar fi minunat să-l conving să vină alături de Rapid. Repet, este unul dintre marile mele obiective personale pentru 2024 aducerea lui Mircea Lucescu în proiectul Rapid”, a mai Dan Șucu, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Bomba anului 2024! Dan Șucu face marele anunț

ADVERTISEMENT