Sport

“Suflet de rapidist”, ediție de colecție, marți, ora 10:30. Mircea Lucescu, invitatul special al lui Robert Niță

Mircea Lucescu vine la „Suflet de rapidist”, marți, 19 decembrie, ora 10:30. „Il Luce”, antrenorul care a adus titlul în Giulești, va fi invitatul special al lui Robert Niță.
18.12.2023 | 19:34
Suflet de rapidist editie de colectie marti ora 1030 Mircea Lucescu invitatul special al lui Robert Nita
“Suflet de rapidist”, ediție de colecție, marți, ora 10:30. Mircea Lucescu, invitatul special al lui Robert Niță. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este super invitatul lui Robert Niță la emisiunea marca FANATIK „Suflet de rapidist”. Ediția de colecție cu legenda din Giulești va putea fi urmărită marți, 19 decembrie, ora 10:30 LIVE doar pe FANATIK.RO.

“Suflet de rapidist”, ediție de colecție, marți, ora 10:30. Mircea Lucescu, invitatul special al lui Robert Niță

„Suflet de rapidist” revine în forță cu o ediție cu totul și cu totul specială, cadou de Crăciun pentru suporterii „alb-vișiniilor”. Mircea Lucescu, antrenorul care a adus titlul în Giulești după o pauză de peste 60 de ani, vine cu dezvăluiri spectaculoase care vor ajunge direct la sufletul suporterilor rapidiști.

ADVERTISEMENT

Fost jucător al Rapidului, dar și specialist la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță schimbă pase la firul ierbii cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al giuleștenilor. Super invitatul special de marți, 19 decembrie, ora 10:30 este nimeni altul decât Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român care a scris istorie la Rapid.

„Il Luce” a adus titlul în Giulești în 1999 și a rămas un apropiat al clubului „alb-vișiniu”. În vârstă de 78 de ani, Mircea Lucescu a rămas liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev. Marele antrenor va face dezvăluiri extrem de interesante despre viitor, așa cum s-a întâmplat în interviul de la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată la „Suflet de rapidist” își vor face apariția legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în culorile „alb-vișiniu”. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită „Să facem show!”. Așa cum v-ați obișnuit deja, se anunță o super-emisiune, tandem cu… greutate și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca FANATIK, în fiecare marți, numai pe FANATIK.RO!

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

Premiera ediției de colecție cu Mircea Lucescu se vede marți după-amiaza, ora 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici. Cele mai tari momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – nu uitați, în fiecare marți, exclusiv pe FANATIK.RO, ”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

Fanatik SuperLiga program special! Horia Ivanovici vă așteaptă cu invitați consacrați, dar și cu multe surprize!

”Suflet de rapidist” o să vă delecteze în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească, moderată de Horia Ivanovici, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA are un program special în această perioadă ca urmare a etapei a 21-a din campionatul românesc care are loc la mijlocul săptămânii în perioada 19-22 decembrie. Astfel, Horia Ivanovici despică în 4X4 firul fotbalului românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai fenomenului miercuri, joi și vineri, 20, 21 și 22 decembrie, ora 10:30.

Edițiile emisiunii pot fi urmărite ÎN PREMIERĂ în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA și „Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT