Sport

Bombă! “CSA Steaua nu va avea niciodată drept de promovare”

Dumitru Dragomir e convins că CSA Steaua nu va avea niciodată drept de promovare, însă recunoaște că și-ar dori mult ca echipa Armatei să promoveze.
25.07.2023 | 09:11
Bomba CSA Steaua nu va avea niciodata drept de promovare
Bombă! “CSA Steaua nu va avea niciodată drept de promovare”
ADVERTISEMENT

Cel care a semnalat această problemă a fost Horia Ivanovici, aflat în studioul emisiunii MAXProfețiile lui Mitică. ”Întrebare, am tot vorbit de aia de aia, dar ce facem cu CSA, că ei n-au în continuare drept (n.r. de promovare). Dacă s-a dat primul picior în minge pe 3 august, s-a terminat, tot anul nu mai au drept de promovare”, a transmis Horia Ivanovici.

Bombă! “CSA Steaua nu va avea niciodată drept de promovare”

”Banii mei de ce-i bag. Azi la ora asta, eu aș vrea să se asocieze cineva, aș vrea CSA-ul în prima ligă, pentru emisiune, pentru SHOW. Eu vreau, îți dai seama ce show vom face, ce subiecte vom avea. CSA contra FCSB? ”, a anunțat Ivanovici, fiind completat de Mitică Dragomir: ”Și eu vreau! Jur!”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a anunțat, ulterior, că are informații conform cărora CSA Steaua nu va promova niciodată, cu toate că fanii acestei echipe și-ar dori asta. ”CSA Steaua nu va avea niciodată drept de promovare”, a anunțat, sec, Dumitru Dragomir. ”Atâta timp cât FIFA și UEFA nu aprobă departamentale. Nu puteam să le dăm drept nici pe vremea mea și a lui Sandu”, a completat ”Oracolul din Bălcești”.

”Ei se ceartă cu Gigi Becali dar nu au drept de promovare. Știi că echipa asta mănâncă din bugetul statului 2-3 milioane de euro? Foarte bine, dar să ai drept de promovare”, a remarcat și Horia Ivanovici. În încheiere, Mitică Dragomir și-a vărsat năduful pe bugetari și pe echipele finanțate din bani publici.

ADVERTISEMENT

”Nu e foarte bine că nu-i egalitate șanse? Se fac niște greșeli impardonabile de bugetari, fac niște greșeli extraordinare. Un privat este privat de foarte multe. Dacă aici, ferească dumnezeu, încalci un paragraf care nu e nici penal, nici civil, află presa, ești persona non grata în România. Ați văzut ce s-a întâmplat cu toate nenorocirile din toată țara”, a transmis Mitică Dragomir.

În urmă cu mai multe luni Legea Sportului a fost aproape de a fi modificată în favoarea celor de la CSA Steaua. Practic, ar fi urmat ca să se permită accesul în prima ligă și a echipelor departamentale. În cele din urmă totul s-a dus pe apa sâmbetei pentru CSA Steaua, căci nimeni nu s-a mai atins de lege.

ADVERTISEMENT

“Am auzit că s-a dat aviz negativ, deci cu alte cuvinte nu va promova. CSA Steaua nu există! Ea nu există în fotbal, există doar în fotbalul amator. Din moment ce faci fotbal amator, nu exiști”, a răbufnit în acel moment patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Între timp, conflictul dintre Armată și FCSB ar putea fi tranșat de către premierul Marcel Ciolacu, cel care a promis că FCSB va juca în curând pe Ghencea.

”Nu e un moft al nimănui, ci o solicitare normală. Orice echipă poate să joace în Ghencea. Până la meciul FCSB – CFR, m-a invitat domnul Grindeanu la Rapid, așa că o să merg la Rapid. Nu cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali. Ne-am văzut de două ori și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de un lucru normal”, a punctat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! MAXProfețiile lui Mitică e în fiecare luni, de la 13:15, imediat după FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea va fi în premieră ulterior pe canalul de Youtube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial. FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro!

CSA Steaua nu va promova niciodată

ADVERTISEMENT