Sport

Profeția lui Mitică Dragomir după FCU Craiova – FCSB 1-3: „Dacă joacă așa…”

Dumitru Dragomir a rămas impresionat de FCSB. „Oracolul de la Bălcești” e convins că nimeni și nimic nu o mai oprește pe echipa lui Gigi Becali dacă joacă precum în meciul cu FC U Craiova.
20.07.2023 | 09:34
Profetia lui Mitica Dragomir dupa FCU Craiova  FCSB 13 Daca joaca asa
Profeția lui Mitică Dragomir după FCU Craiova - FCSB 1-3 “Dacă joacă așa…” FOT Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ a revenit în forță odată cu startul campionatului. Dumitru Dragomir a pus sub lupă primele meciuri din etapa cu numărul 1 și a rămas impresionat de FCSB, care s-a impus la Tg. Jiu, scor 3-1, cu FC U Craiova 1948.

FCSB l-a lăsat cu gura căscată pe Dumitru Dragomir după 3-1 cu FC U Craiova: „Ce fotbaliști sunt! De cupe europene”

FCSB a început în forță sezonul 2023-2024. Vicecampioana României a învins-o în deplasare cu scorul de 3-1 pe FC U Craiova 1948, una dintre echipele cu pretenții din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

La Tg. Jiu, golurile roș-albaștrilor au fost marcate de David Miculescu, Florinel Coman și Malcom Edjouma, în timp ce reușita de onoare a oltenilor i-a aparținut lui Sekou Sidibe.

„Era ca în curtea școlii, cel puțin prima repriză. Pe onoarea mea dacă am văzut o diferență mai mare de valoare și de pregătire.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Becali dacă nu își dă iar cu stângul în dreptul, ori patronul, ori altcineva să îi pună piedici, la multe puncte distanță ia campionatul. În primul rând joacă în forță, dur. Mi-a plăcut ce nu s-a pomenit.

Mi-a plăcut la fund, ambii fundași centrali. Mi-a plăcut Dawa. Când joacă bine de ce să nu-l laud? P-aștia de i-a schimbat, fotbaliști de cupe europene, Florinel și Olaru. Ce fotbaliști sunt!

ADVERTISEMENT

M-a impresionat FCSB! Eu nu credeam că vor câștiga la Mititelu”, a declarat Dumitru Dragomir la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Pentru FCSB urmează un nou derby în SuperLiga. După un an de pauză, roș-albaștrii vor da piept din nou cu marea rivală Dinamo. „Derby de România” se va juca însă pe stadionul „Arcul de Triumf”, care o capacitate de doar 7.500 de locuri, după ce varianta Ghencea a picat.

Emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:00, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. Ea poate fi urmărită LIVE DOAR pe site-ul FANATIK.ro, după care va rula în permieră pe paginile noastre oficiale de YouTube, Facebook Horia Ivanovici Oficial și Facebook Fanatik.

Profeția lui Mitică Dragomir după FCU Craiova - FCSB 1-3: “Dacă joacă așa…”