Life

Bombă în lumea televiziunii! A fost anunțată emisiunea care va rupe Survivor România în audiențe. Surpriza e uriașă

Noutate pe micile ecrane! Se caută persoane interesate pentru un show care va depăși Survivor România. Miza este foarte mare.
16.11.2023 | 18:59
Bomba in lumea televiziunii A fost anuntata emisiunea care va rupe Survivor Romania in audiente Surpriza e uriasa
Noutate pe micile ecrane! Se caută persoane interesate pentru un show care va depăși Survivor România. Miza este foarte mare. Sursa foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

Bombă în lumea televiziunii! A fost anunțată emisiunea care va rupe Survivor România în audiențe. Surpriza e uriașă. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțină vreme de un post cotat foarte bine de telespectatorii români.

Noutate pe micile ecrane! Se caută persoane interesate pentru un show care va depăși Survivor România. Miza este foarte mare

Noutate pe micile ecrane! Se caută persoane interesate pentru un show care va depăși Survivor România care în momentul de față se difuzează la Pro TV și este moderat de renumitul Daniel Pavel. Miza este foarte mare.

ADVERTISEMENT

Trustul Kanal D pregătește o experiență de zile mari și castingul a fost deja anunțat pe paginile de socializare. Se anunță a fi cel mai mare experiment social televizat, cu un premiu foarte generos, în valoare de 1.000.000 de lei.

Concurenții vor trebui să cucerească o insulă spectaculoasă, dar total necunoscută pentru ei. Cursa va fi una dramatică. Se anunță o luptă interesantă și individuală pentru îndeplinirea celor mai îndrăznește visuri.

ADVERTISEMENT

Persoanele care doresc să plece în cea mai autentică şi intensă aventură a vieții lor se pot înscrie pe site-ul casting.kanald.ro. Curajul, adaptabilitatea și inteligenţa socială sunt doar o parte dintre calitățile pe care trebuie să le aibă participanții.

În plus, aceștia trebuie să demonstreze că au o abilitate foarte mare de a construi strategii. De asemenea, trebuie să mai arate că sunt cei mai puternici aliați în cea mai dramatică şi autentică provocare, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Kanal D, în pregătirea unui show de zile mari

Kanal D pregătește un show de zile mari, care va depăși Survivor România în audiențe. Cei interesați trebuie numai să își introducă datele personale pe site-ul unde se face castingul și unde trebuie să încarce și două fotografii.

Viitorii concurenți trebuie să aibe conturi pe rețelele de socializare, să fie activi în mediul online și să fie dornici de aventură. Mai mult, producătorii vor să știe dacă participanții sunt într-o relație sau dacă sunt părinți.

ADVERTISEMENT

„Ai mai participat la vreo emisiune televizată? Dacă da, numele emisiunii”, „De ce vrei să participi la această emisiune?”, „Lupți pentru cineva sau ceva anume?” sunt o parte dintre întrebările la care trebuie să răspundă aceștia.

ADVERTISEMENT