Life

Cine sunt vedetele care participă la emisiunea Power Couple. Surprizele sunt uriașe, nici măcar fanii Antena 1 nu se gândeau că sunt tocmai ele

Care sunt vedetele care au acceptat provocarea Power Couple. Așteptările au luat sfârșit. Internauții nu credeau că e vorba de acestea.
16.11.2023 | 17:27
Care sunt vedetele care au acceptat provocarea Power Couple. Așteptările au luat sfârșit. Internauții nu credeau că e vorba de acestea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine sunt vedetele care participă la emisiunea Power Couple, care se va difuza în curând pe micile ecrane. Surprizele sunt uriașe, nici măcar fanii Antena 1 nu se gândeau că sunt tocmai ele. Iată ce persoane publice au fost în această aventură.

Care sunt vedetele care au acceptat provocarea Power Couple. Așteptările au luat sfârșit. Internauții nu credeau că e vorba de acestea

Care sunt vedetele care au acceptat provocarea Power Couple. Așteptările au luat sfârșit. Internauții nu credeau că e vorba de acestea. Reality show-ul filmat în Israel este prezentat de Dani Oțil. Filmările s-au desfășurat timp de o lună.

ADVERTISEMENT

Matinalul a fost plecat o perioadă lungă pentru această emisiune care se va difuza, cel mai probabil, la începutul anului viitor. 9 echipe au ales să se redescopere și să afle cum stau lucrurile în relația de dragoste.

Printre acestea se numără Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi. Cei doi sunt împreună de un an și sunt cel mai tânăr cuplu din competiție. Pentru ei emisiunea Power Couple înseamnă „nebunie, unitate și un privilegiu minunat”.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, sunt al doilea cuplu care își vor testa povestea de dragoste, după un mariaj de 4 ani și o relație de 13 ani. Actorul din serialul Bravo, tată și partenera de viață vor trece prin experiențe inedite.

„Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar și solicitant. Emoții și frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experiență alături de soț”, a declarat pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

Solistul Fly Project, Tudor Ionescu, și partenera de viață, Anamaria, au 19 ani de când sunt împreună. Sunt veteranii emisiunii, cei doi precizând că reality show-ul a fost cel mai tare refresh pentru relația lor și care i-a scos din zona de confort.

Care sunt perechile de la Power Couple

Power Couple este completat de perechea formată de Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina care au ajuns la altar în urmă cu numai 6 luni. Au făcut acest pas important după o relație de 3 ani. Emisiunea i-a adus în fața unor provocări uluitoare.

ADVERTISEMENT

„Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine și pe soția mea în fața atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiție alături de ea”, a mărturisit Emi de la Noaptea Târziu.

Chef Roxana Blenche și Cătălin au devenit parteneri în urmă cu 6 ani, dar se știu din adolescență. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a dezvăluit că a trecut prin probe pe care nu le-ar fi putut întâlni în viața de zi cu zi. Au descoperit că sunt puternici împreună.

De pe lista emisiunii de la Antena 1 mai fac parte Cristi Iacob și soția, Gabriela, care sunt împreună de 16 ani. S-au îndrăgostit pe scenă și experiența le-a confirmat că se simt în siguranță unul lângă celălalt și că pot merge de mână până la capătul lumii.

Pe micile ecrane mai pot fi urmăriți și Daiana Anghel, beauty consultant, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea. Sunt căsătoriți de patru ani, dar formează un cuplu de mai bine de nouă ani. CRBL și soția lui, Elena apar pentru prima oară într-un show televizat.

Lino Golden și logodnica lui, Delia, formează o pereche de un an și jumătate. Pentru ei Power Couple a fost un test al relației, unul care a ținut de rezistență, inteligență și răbdare. Totodată, au trecut prin emoții la care nu se așteptau.

ADVERTISEMENT