Life

Exclusiv! Schimbări la Antena 1! Vedeta Acces Direct a renunțat la postul din emisiune

23.07.2020 | 15:11
Exclusiv Schimbari la Antena 1 Vedeta Acces Direct a renuntat la postul din emisiune
ADVERTISEMENT

Acces Direct este una dintre cele mai urmărite emisiuni tv, iar cea care o moderează în acest moment este Mirela Vaida, după ce i-a luat locul Simonei Gherghe, care se află în concediu de maternitate de aproape 4 ani.

Tot la Acces Direct o puteam vedea și Roxana Nemeș, care era reporter special, însă și prezenta anumite subiecte în cadrul emisiunii. Vedeta a demisionat din cadrul emisiunii și nu și-a mai înnoit contractul de colaborare cu trustul Intact.

ADVERTISEMENT

Vedeta are alte aspirații și țintește tot mai sus, mai exact la postul de prezentatoare tv. Fanatik a aflat că artista nu a mai continuat colaborarea cu Antena 1.

Vedeta Acces Direct Roxana Nemeș a plecat din Antenă

Până nu demult, Roxana Nemeșera prezentă la Acces Direct, unde cânta, prezenta știri și făcea reportaje. De când scandalul cu Vulpița și Viorel a luat amploare, vedeta nu a mai dorit să-și asocieze imaginea cu emisiunea, iar aparițiile ei au fost mai rare, asta până în ziua în care i-a expirat contractul și a mai dorit să colaboreze cu trustul Intact.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

That is made for dressing up. ? @mido_privee ________________________________________________________ #summer #red #dress #style #instastyle #instagram #watermelon #tan #kitchen #blackandwhite #photooftheday #sexy #women #womenempowerment #passion #inspire #sexy #feminism #vibes #mood #fit #silhouette #weekend #home

A post shared by • Roxana Nemes • (@roxananemes) on


Decizia de a renunța la aparițiile televizate din cadrul postului Antena 1 sunt doar temporare, căci artista este deschisă la noi oportunități. Fanatik a aflat că Roxana Nemeș pregătește o revenire pe sticlă într-un cadru mai spectaculos, care să o pună în valoare mai bine, iar asta doar din postura de prezentator tv.

Rămâne de văzut ce oferte va primi vedeta și cu ce post tv va bate palma, căci este în negocieri de ceva vreme, după cum Fanatik dezvăluie în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

În prezent, liberă de contract, frumoasa blondă se bucură de zilele cu soare, vacanță și este activă mai mereu pe Instagram, unde comunică intens cu admiratorii ei.

Roxana Nemeș urmează să să căsătorească

Fostul reporter Acces Direct fost cerut în căsătorie în decembrie 2019, chiar în centrul Bucureștiului, de către iubitul ei, Cătălin Hagima, care este și managerul vedetei.  Ea a primit un inel cu diamante negru în valoare de câteva mii de euro. Apoi, bărbatul i-a făcut o altă surpriză: o vacanță în Statele Unite și Mexic. De altfel, sejurul de lux l-a costat pe afaceristul care o să-i devină soț în jur de 20 de mii de euro.

ADVERTISEMENT