Life

Bombă la Survivor România 2023. Ionuț Iftimoaie a fost eliminat și a ajuns deja în România. Primele imagini cu fostul faimos

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor România 2023. Acesta a ajuns deja înapoi în România și au apărut și primele imagini cu el.
15.04.2023 | 11:03
Bomba la Survivor Romania 2023 Ionut Iftimoaie a fost eliminat si a ajuns deja in Romania Primele imagini cu fostul faimos
Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor România 2023. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor România 2023. Acesta a ajuns deja în România, fiind însoțit de Kamara, concuretul care a fost eliminat și el.

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor România 2023

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor România 2023. Conform Cancan, acesta a venit în același avion cu Kamara, eliminat de drept în ediția trecută.

ADVERTISEMENT

Doar că surpriza a venit atunci când alături de acesta a apărut și Ionuț Iftimoaie. Prin prezența sa în România înțelegem că Ionuț Iftimoaie a fost dat afară de la Survivor!

Chiar dacă a venit în același avion cu Kamara, sursa citată spune că aceștia nu și-au vorbit și au făcut tot posibilul să se evite unul pe altul.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, au apărut spre ieșirea din aeroport la circa 30 de minute distanță, primul fiind Kamara. Apoi și-a făcut curaj să apară și Ionuț Iftimoaie, eliminat de la emisiune.

Nu se știe motivul pentru care fostul sportiv a ajuns în România sau cum a fost eliminat. Acesta nu a fost nici propus spre eliminare și nici nu era accidentat.

ADVERTISEMENT

Primele imagini cu Ionuț Iftimoaie după ce a fost dat afară

Aceasta a fost fotografiat de paparazzi și imaginile cu el sunt șocante. Acestea pot fi văzute aici. Faimosul a slăbit enorm și nu părea deloc fericit că se întoarce.

Fericirea i-a mai revenit pe chip lui Ionuț Iftimoaie de la Survivor după ce și-a văzut familia, care îl aștepta la aeroport. Soția acestuia și cei trei copii ai lor abia așteptau ca acesta să vină acasă.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie și-a îmbrățișat îndelung copiii, care păreau și ei foarte emoționanți că își revăd tatăl după atâta timp. Chiar dacă nu se știe de ce a fost eliminat Ionuț Iftimoaie, cert este că acesta a cerut în repetate rânduri să plece acasă.

Fostul sportiv spunea în edițiile trecute că îi pare rău că nu a cerut să plece acasă și că nu mai suportă condițiile din Dominicană.

„Îmi pare rău că nu m-am cerut afară. Trebuia să o fac, trebuie să o fac! Nu mai suport. Nicicum nu e bine”, spunea fostul kickboxer.

ADVERTISEMENT