Life

Ce studii are Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023. Ce a făcut după ce a terminat liceul

Ionuț Iftimoaie este unul dintre Faimoșii de la Survivor România. Deși a fost campionul Italiei la kickboxing, nu multă lume știe detalii din trecutul său.
14.02.2023 | 08:11
Ce studii are Ionut Iftimoaie de la Survivor Romania 2023 Ce a facut dupa ce a terminat liceul
Ce studii are Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie a acceptat provocarea Survivor România și s-a descurcat de minune la primele trasee din cadrul competiției. Ulterior însă, acesta a întâmpinat mai multe probleme, însă chiar și așa și-a dorit să fie în continuare alături de echipa sa.

Ce studii are Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023

Faimosul de la Survivor România s-a accidentat în timp ce efectua un traseu în urmă cu doar câteva ediții, iar lucrurile au devenit destul de complicate atunci. Mai exact, Ionuț Iftimoaie a coborât prin plasă, iar degetul mare de la mâna stângă i-a cedat, așa că Faimosul a fost nevoit să o pună în ghips.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, a vrut să își ajute în continuare colegii, iar după ce a primit diagnosticul din partea medicilor, Ionuț Iftimoaie spunea că este un luptător și că nu se va lăsa bătut de o astfel de întâmplare.”Am foarte multă determinare, sunt un luptător, este o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă”, spunea Ionuț Iftimoaie despre acest incident.

Și totuși cum a ajuns Ionuț Iftimoaie luptător și ce l-a motivat atât de mult? La capitolul studii, Ionuț Iftimoaie nu a excelat, însă se poate spune că pasiunea l-a urmat. Faimosul de la Survivor România s-a născut în Comănești, Bacău, România, în 1978 și încă de la 16 ani era pasionat de box.

ADVERTISEMENT

Deși a încercat să își găsească un antrenor care să îl ajute să poată participa la competiții oficiale, iată că acesta s-a izbit de refuzuri, mulți spunându-i că ar fi destul de bătrân pentru a putea să facă un sport de performanță. Timpul a trecut, iar Ionuț Iftimoaie a continuat să viseze, însă în același timp trebuia să se și întrețină.

La doar 18 ani, după ce a terminat liceul, Faimosul de la Survivor România a luat o decizie care avea să îi schimbe viața complet Acesta a plecat în Italia și nu i-a fost deloc teamă pentru ce va urma pentru că știa ce își dorește să facă în viitor. Iar asta s-a și văzut ceva timp mai târziu.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Ionuț Iftimoaie campionul Italiei

Deși Ionuț Iftimoaie a plecat să lucreze în construcții pentru a se putea întreține, sportivul nu a uitat de pasiunea sa și a început să se antreneze pentru a putea să se lupte în ring. Norocul avea să îi surâdă după o perioadă scurtă de timp, evident, în Italia și nicidecum în România.

Mai exact, în 1997, Ionuț Iftimoaie de la Survivor România a susținut primul său meci oficial, pe care l-a câștigat fără nicio problemă. Nu a durat mult, iar Faimosul a ajuns campion al Italiei la kickboxing, astfel că visul pe care îl avea când a plecat din România s-a îndeplinit destul de repede.

ADVERTISEMENT

Deși norocul i-a rurâs în Italia însă, Ionuț Iftimoaie nu a vrut să renunțe definitiv la locul său natal, drept urmare, Faimosul a revenit în România după ani buni, iar în momentul de față locuiește tot în județul Bacău, alături de soția sa, iar printre altele, cei doi au și o afacere de care se ocupă împreună. 

ADVERTISEMENT