Life

Bomba momentului! FANATIK a aflat numele celor patru jurați de la Chefi la cuțite 2024! Surprize colosale

FANATIK a aflat numele celor patru jurați de la Chefi la cuțite 2024! Antena 1 s-a decis, până la urmă, iar noi avem detaliile!
11.12.2023 | 00:41
Bomba momentului FANATIK a aflat numele celor patru jurati de la Chefi la cutite 2024 Surprize colosale
Avem numele juraților de la Chefi la cuțite 2024. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Jurații Chefi la cuțite vor fi anunțați în decursul zilei de azi, 11 decembrie 2023, de către Antena 1. Doar că… FANATIK și-a întins antenele și a aflat totul în exclusivitate pentru cititorii fideli ai acestei publicații!

Ei sunt cei patru jurați noi de la Chefi la cuțite 2024

După intense tărăgănări, speculații, zvonistică la greu, avem decizia finală a producătorilor Chefi la cuțite. În urmă cu câteva zile, FANATIK a dezvăluit că Antena caută înlocuitori pentru cei trei plecați. Viperele Vesele elucidează acum orice mister legat de soarta emisiunii!

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor primite de FANATIK de la persoanele prezentate la casting, Antena 1 avea intenția inclusiv de a anula show-ul ori de a schimba complet emisiunea. Se pare că în ultimele trei zile, lucrurile s-au clarificat. S-au filmat deja clipurile de promovare ale noului sezon.

Mai mult de atât, vă spunem că unii participanți de la casting nu au fost chemați nici până acum la filmări. Asta, deși li s-a spus că au trecut primele probe. Probabil există o altă strategie de abordare a acestui sezon 13, unul cu bucluc din fașă.

ADVERTISEMENT

Dar să nu mai pălăvrăgim prea mult, căci e momentul să aflăm numele celor patru jurați de la Chefi la cuțite! Nu toate numele aruncate până acum în presă se confirmă. Dimpotrivă! Nicolai Tand, preferatul Antenei, nu e pe listă! Avem niște surprize destul de mari, numele unor bucătari prestigioși în lumea culinară, dar pe care publicul abia acum va afla cine sunt.

Surprize, surprize la Antena 1!

Așadar, cei patru jurați de la Chefi la cuțite, țineți-vă bine, sunt: Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner! În curând vor apărea pe piață informații despre aceste noi figuri din show-ul de la Antenă.  FANATIK va fi cu siguranță cu ochii pe ei!

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, până una, alta, cum se va încheia conflictul, aparent juridic, dintre foștii jurați de la Chefi la cuțite și Antena 1. Spunem asta deoarece postul de televiziune i-a dat în judecată după ce nu s-au prezentat la filmările din toamnă ale noii ediții.

Informația prezentată de site-ul nostru a intrat în posesia noastră, în premieră națională, de la Viperele Vesele. Pagina de Instagram informează ceea ce relatam mai sus: „În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”.

ADVERTISEMENT