Life

Bomba momentului în România! Jennifer Lopez, concert la Craiova

Jennifer Lopez va concerta în România, la Craiova, în cadrul festivalului care concurează Untold.
29.11.2023 | 16:00
Bomba momentului in Romania Jennifer Lopez concert la Craiova
Jennifer Lopez, soția lui Ben Affleck, divă a muzicii latino, va concerta în România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Informațiile obținute de FANATIK, în exclusivitate, indică că Jennifer Lopez ar putea veni în România, la Craiova. Concertul, primul din țara noastră vine după ce, acum 10 ani, și-a anulat recitalul de la Romexpo, din București. Motivul era că sala nu corespundea criteriilor tehnice minime cerute de artistă.

Jennifer Lopez, concert în România, la Craiova

Vestea momentului din showbiz-ul românesc este că Jennifer Lopez va cânta la noi în țară. Din informațiile FANATIK, frumoasa vedetă latino-americană este în stadiul final al negocierilor pentru recitalul pe care îl va oferi în Capitala Olteniei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, organizatorii IntenCity de la Craiova vor să se asigure că festivalul lor va concura de la egal la egal cu Untold. Iar pentru asta fac tot ce le stă în putință să satisfacă cererile financiare – probabil impresionate – ale vedetei care a înnebunit, în deceniile de carieră, toată planeta.

Pentru Jennifer Lopez nu ar fi pentru prima oară când are legături cu România. Diva care, la 54 de ani, arată mai bine decât o groază de supermodele care au jumătate din vârsta ei, trebuia să concerteze la Romexpo, pe 14 noiembrie 2012. Doar că, din motive legate de cerințele tehnice ale staff-ului artistei, Pavilionul Central nu corespundea criteriilor.

ADVERTISEMENT

Concertul a fost amânat și, într-un final, anulat. Turneul ei s-a terminat înainte de a se găsi o sală cu dotările necesare pentru a-i satisface pretențiile. Trebuie precizat că, la acea vreme, biletele puse în vânzare de organizatori erau la prețuri exorbitante. Mai exact, cel mai scump putea fi luat la aproape 1.000 de lei, cel mai ieftin fiind 100 de lei.

Trebuie precizat că Jennifer Lopez are, la rândul ei, pretenții financiare serioase când vine vorba de concerte. Conform informațiilor de prin presa americană, J.LO ar încasa în jur de 700.000 de dolari pentru un concert. Evident, averea ei nu vine doar din muzică, ea câștigând sume fabuloase ca actriță.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez, cântăreață și actriță de succes

Văzută ca etalon al frumuseții latino-americane, Jennifer Lopez a făcut carieră ca actriță și cântăreață și dansatoare. Cu o avere de 400 de milioane de dolari, a ajuns la 54 de ani, dar e departe de a-și arăta vârsta. De altfel, apariția ei în filme pare să fie cheia succesului, producțiile care o au în prim plan reușind să dea, de cele mai multe ori, lovitura în box-office.

Ultimul film lansat – Mama – o arată pe Jennifer Lopez într-o ipostază inedită. Cea a unei mame care luptă din răsputeri cu ”băieții răi”, a fost considerat extraordinar de critici. Mai mult, la acea vreme, ”Jenny from the block” a dat și un interviu în presa românească, pentru Observator.

ADVERTISEMENT

”Mi-a plăcut şi ideea de a explora ideea de a fi o mamă cât mai bună posibil. Ca mame, cred că toate simţim câteodată că nu facem suficient sau că greşim. A fost grozav să avem personajul meu, “the mother”, şi apoi cealaltă mamă, cea care i-a crescut copilul, şi să descoperi modul lor diferit de a fi mame. Să vezi că amândouă procedează corect, sunt iubitoare şi încearcă să fie cele mai bune mame, asta mi-a plăcut la acest film”, spunea Jennifer Lopez pentru sursa citată.

Vedeta, mamă a doi copii de 15 ani, gemeni, și-a refăcut viața alături de Ben Affleck, actorul cu care, acum 20 de ani, a mai avut o relație tumultuoasă. Acum, cei doi sunt cuplul minune al Hollywood-ului, par nedespărțiți și se bucură la maximum de iubirea lor.

ADVERTISEMENT
Tags: