News

Bone Ferenc, trimis în judecată. Bărbatul și-a ucis iubita și a aruncat-o în pădure

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și a aruncat-o într-un șanț a fost trimis în judecată. Criminalul e în arest.
13.09.2022 | 17:15
Bone Ferenc trimis in judecata Barbatul sia ucis iubita si a aruncato in padure
Criminalul din Cluj a fost trimis în judecată. Foto: Ziar de Cluj
ADVERTISEMENT

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a transmis că bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor.

Bone Ferenc, trimis în judecată pentru omor

“În perioada 21/22 mai 2022 – interval orar 18.30 – 02.58 – s-a deplasat împreună cu victima M.B. pe mai multe trasee din arealul comunelor Gilău, Beliş, Răchiţele, Mărgău, Căpuşu Mare, Dealu Mare, Mănăstireni, Mărişel, Măguri (judeţul Cluj), iar la un moment dat, în timp ce ambii se aflau în autovehiculul care se afla parcat pe marginea drumului, în zona lacului Tarniţa, inculpatul a exercitat agresiuni fizice asupra victimei, care au condus la decesul acesteia prin asfixie mecanică.

ADVERTISEMENT

După săvârşirea faptei, inculpatul a introdus cadavrul în portbagajul autovehiculului, s-a întors către Cluj-Napoca, apoi din Cluj-Napoca s-a deplasat către Oradea, iar pe traseu, în intervalul orar 07.57 – 10.41, data de 22 mai 2022, a abandonat cadavrul victimei într-un areal izolat, cu vegetaţie, dinspre localităţile Corniţel şi Borod, judeţul Bihor”, este precizat în comunicat.

Molnar Beata, iubita în vârstă de 30 de ani a lui Bone Ferenc, dispăruse de acasă la finele lunii mai. Femeia, originară din Târgu Mureș, l-ar fi însoțit pe bărbat, originar din Arad, într-o locație necunoscută.

ADVERTISEMENT

Cadavrul femeii a fost descoperit după cinci zile, aruncat la marginea unui drum la granița dintre Cluj și Bihor. Femeia se îndrăgostise de criminal, fără să știe că acesta a fost condamnat pentru agresiuni fizice asupra fostei sale iubite.

Conform anchetatorilor, cadavrul femeii a fost împachetat în saci menajeri, într-o zonă cu vegetație abundentă. Bone Ferenc primise un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru că în 2020 și-a bătut fosta iubită pe stradă.

ADVERTISEMENT

Bone Ferenc era profesor la Facultatea Sapientia din Cluj-Napoca, dar a fost dat afară din cauza scandalurilor pe care le provoca.

Polițiștii s-au folosit de mai multe imagini surprinse de camere de supraveghere pentru a soluționa cazul. Bărbatul a fost prins în Oradea în 26 mai 2022 și se află în arest începând cu acel moment.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, Bone Ferenc și-a ucis iubita pentru că aceasta a refuzat să se căsătorească cu el, după care i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor.

ADVERTISEMENT
Tags: