Sport

Implozie la Rapid, 3 autogoluri consecutive! Jucătorii și Niculae, huiduiți pe Giulești

La Rapid nu este deloc liniște după o nouă înfrângere în SuperLiga, iar fanii i-au taxat pe elevii lui Cristiano Bergodi după al treilea autogol la rând.
14.08.2023 | 00:57
Implozie la Rapid 3 autogoluri consecutive Jucatorii si Niculae huiduiti pe Giulesti
La Rapid nu este deloc liniște după o nouă înfrângere în SuperLiga, iar fanii i-au taxat pe elevii lui Cristiano Bergodi după al treilea autogol la rând. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au fost învinși pe teren propriu de Petrolul, scor 0-2, și au ajuns pe locul 11 în clasamentul actulaului sezon. Mai mult, eșecul în fața ”lupilor galbeni” a venit după două autogoluri caraghioase. Asta după ce Braun marcase și el în propria poartă, cu Voluntari. Fanii au fost furioși, Daniel Niculae a fost și el vizat de reproșuri.

Fanii Rapidului i-au amendat pe jucători după trei autogoluri consecutive

Autogolurile lui Răzvan Oaidă și Borja Valle din partida Rapid – Petrolul 0-2, din etapa a 5-a din SuperLiga, au adus la disperare pe fanii prezenți în Giulești. Aceștia au creat încă o dată o atmosferă superbă, dar s-au dezlănțuit pe final chiar la adresa favoriților. Dezamăgiți de scor și de o nouă prestație rușinoasă.

ADVERTISEMENT

Jocul ”vișiniilor” a lăsat din nou de dorit, iar ploieștenii au profitat din plin de acest lucru. În minutul 63, Oaidă a trimis în propria poartă o centrare din corner care se îndrepta spre Meijers.

Lucrurile au mers din rău în mai rău pentru “giuleșteni”. La ultima fază, spaniolul Borja Valle nu s-a înțeles cu Moldovan și de aici a rezltat un nou autogol. A lovit mingea fără să se uite la poziția coechipierului său care ieșise din poartă să respingă. Și a trimis-o în poartă!

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care fanii Rapidului nu au mai rezistat unei asemenea umilințe și au început să-i huiduie pe jucători. Suporterii giuleșteni au început să strige ”rușine să vă fie” la adresa fotbaliștilor. Daniel Niculae a fost și el serios apostrofat de fani. A ieșit mult mai șifonat decât Bergodi, care încă nu este în vzor. Ba chiar mai mult, nu s-a strigat numele lui Șumudică în Giulești, deși este al doilea eșec consecutiv.

Moldovan, serie de gafe uluitoare

Celor două autogoluri din întâlnirea cu Petrolul li se adaugă și cel pe care Braun și l-a dat în înfrângerea suferită de Rapid în etapa precedentă pe terenul lui FC Voluntari. La scorul de 1-1, fundașul german a reluat cu capul în proprie poartă o centrare a ilfovenilor la care Horațiu Moldovan a ieșit hazardat.

ADVERTISEMENT

În partida de la Voluntari, portarul Horațiu Moldovan a avut o evoluție de coșmar. În secunda 11, Doru Andrei a șutat de la distanță, iar mingea a trecut surprinzător pe lângă portarul naționalei și a intrat în poartă.

După gafele comise în runda precedentă, portarul din Giulești s-a răstit la un jurnalist, iar apoi a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare. ”Unii vor să te vadă cum pierzi. Dezamăgește-i”, a scris el pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre momentul jenant al lui Moldovan la Voluntari. Fostul antrenor s-a pus în pielea lui Cristiano Bergodi și a spus ce ar fi făcut în locul italianului de la Rapid.

“Să spun de ce nu sunt îngrijorat de prestația lui lui Moldovan. El ne-a obișnuit cu astfel de gafe periodic. Da. S-a întâmplat aseară, e adevărat, dar tot un portar de valoare este, normal. Dacă am cântări plusurile cu minusurile ar da net în favoarea pozitivismului lui ca portar.

Dacă eram Bergodi mă echilibram, dădeam un cap în ușă să nu mă vadă nimeni, asta e și după care vorbeam cu Moldovan și încercam să-l aduc din nou acolo”, explica Stoichiță. Dar problemele pentru Moldovan și colegii săi par să se adune după fiecare meci.

ADVERTISEMENT