Sport

Bornescu, despre ziua în care l-a înjurat pe Hizo: ”Din cauza lui a luat roșu”

Mircea Bornescu a lucrat cu Viorel Hizo la Rapid. Înainte ca cei doi să colaboreze, a existat o tensiune în urma unui meci din perioada în care erau adversari.
25.12.2023 | 18:28
Bornescu despre ziua in care la injurat pe Hizo Din cauza lui a luat rosu
Detalii despre conflictul dintre Mircea Bornescu și Viorel Hizo. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu, ajuns la 42 de ani, a povestit cum a fost relația lui cu Viorel Hizo. Cei doi s-au certat înainte să se întâlnească la Rapid.

Bornescu, despre conflictul cu Hizo

Mircea Bornescu a povestit că, atunci când juca la Craiova, înainte să semneze cu Rapid. În penultima etapă a campionatului, a mers alături de Craiova la Piatra Neamț, pentru duelul cu Ceahlăul.

ADVERTISEMENT

Acolo, a fost martorul unui eveniment. Viorel Hizo și-a pus un jucător să ia cartonaș gablen, iar acesta a decis să îi arunce apa unui adversar.

Jucătorii s-au luat la scandal, iar arbitrul a decis să îi elimine pe amândoi. Bornescu, văzând asta, l-a înjurat pe Hizo, care nu a uitat.

ADVERTISEMENT

Când s-au întâlnit la Rapid, cei doi, Bornescu și Hizo, s-au împăcat, spunând că, pentru că sunt în aceiași echipă, trebuie să treacă peste acel conflict.

Nea Vio Hiz0 e un om mare, de o calitate extraordinară. Înainte să vin la Rapid, eu eram la Craiova, iar el la Ceahlăul. În penultima etapă am jucat la Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

Ne-au tocat, ne-au bătut cu 1-0, dar ne-au făcut praf. Din ce știu eu, în spatele meu era Michaeil Baird care bea apă, iar lângă era nea Vio cu un jucător, nu mai știu care era. I-a spus că trebuia să ia galben, iar ăla i-a dat cu palma peste apă lui Baird.

Ăsta nu a înțeles ce s-a întâmplat, imediat a sărit. Eu auzisem, îți dai seama, pe tunel mai scapi câte o înjurătură. Eu am auzit cine era vinovat. A luat roșu Baird atunci.

ADVERTISEMENT

Amândoi am luat. Eu auzisem și i-am zis de toate lui nea Vio, din cauza lui a luat roșu. Imediat, peste două luni de zile, am mers la Rapid, unde era el antrenor.

Prima dată m-a întrebat dacă îl mai înjur. I-am zis că suntem în aceiași echipă. A fost un om senzațional pentru mine, îi mulțumesc”, a spus Mircea Bornescu, la ”Suflet de rapidist”

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Mircea Bornescu, despre conflictul cu Viorel Hizo

ADVERTISEMENT