Fotbal international

VIDEO. Bayern s-a distrat la Dortmund! Robben, cel mai bun marcator străin din istoria bavarezilor

UPDATE: Bayern Munchen s-a distrat cu Borussia Dortmund, scor 3-1 - vezi aici golurile, în derby-ul etapei a 11-a din Bundesliga. Olandezul Arjen Robben a deschis scorul şi a devenit, cu 93 de...
04.11.2017 | 21:21
VIDEO Bayern sa distrat la Dortmund Robben cel mai bun marcator strain din istoria bavarezilor
ADVERTISEMENT

UPDATE: Bayern Munchen s-a distrat cu Borussia Dortmund, scor 3-1 – vezi aici golurile, în derby-ul etapei a 11-a din Bundesliga. Olandezul Arjen Robben a deschis scorul şi a devenit, cu 93 de goluri, cel mai bun marcator străin din istoria bavarezilor. Polonezul Robert Lewandowski a reuşit un nou meci excelent şi a marcat de două ori. Dortmund nu a rezistat în faţa maşinii de fotbal condusă de pe bancă de Jupp Heynckes şi a reuşit doar golul de onoare în final printr-o execuţie superbă a fundaşului Marc Bartra.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund – Bayern este meciul cap de afiş al etapei a 11-a din Bundesliga. Se vor afla faţă în faţă echipa campioană, Bayern, care a preluat locul 1 de la Borussia runda trecută şi singura grupare care a dat bătăi de cap bavarezilor în ultimii ani.

Borussia Dortmund – Bayern LIVE STREAM Bundesliga Vezi ONLINE. Meciul zilei în Bundesliga se joacă la Dortmund. Acolo unde echipa locală, Borussia, e în cădere liberă de şase meciuri, după un debut de sezon senzaţional, a cedat şefia bavarezilor. Galben-negrii sunt într-o pasă atât de proastă, încât nici măcar modesta grupare cipriotă Apoel Nicosia nu au putut-o bate măcar o dată în cele două meciuri din grupele Champions League, făcând de două ori egal.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund – Bayern LIVE STREAM Bundesliga Vezi ONLINE. Dacă echipa lui Peter Bosz nu se regăseşte de nici un fel, în Bundesliga cedând în ultimele două meciuri la Hannover şi acasă cu Leipzig, în schimb Bayern zboară din victorie în victorie odată cu întoarcerea pe bancă a lui Jupp Heynckes. Antrenorul cel mai bătrân din Bundesliga, la vârsta de 72 de ani, a pus în ordine în jocul unei echipe complet dezmembrate în prima parte a sezonului, când la echipă se mai afla italianul Carlo Ancelotti.
Borussia Dortmund – Bayern. Amintirile lui Lewandowski

Borussia Dortmund – Bayern LIVE STREAM Bundesliga Vezi ONLINE. Borussia nu se va putea baza la acest meci pe fundaşul polonez Piszczek, pe Reus şi Rode, cu toţii accidentaţi de mai multă vreme, iar Zagadou este suspendat pentru cartonaş roşu, luat la Hannover, unde reuşise să marcheze un gol. Bayern are şi ea destule probleme de efectiv. Portarul Neuer e de multă vreme spectator, dar la acest meci vor absenta şi Kimmich, probleme cu stomacul şi, mai ales Thomas Muller, întindere.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund – Bayern LIVE STREAM Bundesliga Vezi ONLINE. În ultimele 50 de meciuri jucate la Dortmund bilanţul este de un echilibru aproape total. Fiecare echipă a reuşit câte 18 victorii, alte 14 partide neavând învingător. Bayern s-a impus aici ultima dată în 2015, cu scorul de 1-0, scor consemnat şi sezonul anterior, dar în favoarea galben-negrilor. Ca de obicei, dacă va înscrie, golgeterul lui Bayern, Robert Lewandowski, a promis că nu va exulta, în semn de respect pentru publicul care i-a admirat reuşitele ani de zile pe acest stadion, în favoarea Borussiei.