Fotbal intern

LIVE VIDEO BOTOŞANI-STEAUA. Vezi meciul ONLINE

BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO CUPA LIGII. UPDATE, ora 19:10 / Iată echipa de start a Stelei:...
08.09.2016 | 22:10
LIVE VIDEO BOTOSANISTEAUA Vezi meciul ONLINE
ADVERTISEMENT

BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO CUPA LIGII. UPDATE, ora 19:10 / Iată echipa de start a Stelei:

Stăncioiu – Aganovic, Moke, Mitrea, Dan Popescu – Achim (cpt), Sulley – Jakolis, Man, Ovidiu Popescu – Tudorie

Rezerve: Niţă – Simion, Tamaş, Toşca, Mihai, Bourceanu.

LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA VEZI MECIUL ONLINE

BOTOSANI-STEAUA LIVE VIDEO CUPA LIGII. UPDATE, ora 16:45 / Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va întîlni FC Botoşani, azi, de la ora 20:30, în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu şi-a dorit ca jucătorii săi să fie obosiţi din cauza drumului de la Bucureşti la Botoşani, iar steliştii au zburat cu avionul pînă la Suceava, de unde au luat autocarul pentru alţi 40 de kilometri, pînă în oraşul în carte vor dispuat partida.

ADVERTISEMENT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA CU AVIONUL STELEI

“Roş-albaştrii” s-au deplasat cu un avion pe al cărui fuzelaj este inscripţionată sigla Stelei şi au aterizat pe “Aeroportul Ştefan cel Mare” din Suceava.

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a făcut şi el deplasarea la Botoşani. Acesta s-a fotografiat lîngă avionul care purta sigla echipei finanţate de Gigi Becali şi a postat imaginea pe un site de socializare, alături de mesajul: “Ne-am luat avion!”

ADVERTISEMENT

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. UPDATE, ora 11:25 / FANATIK.RO a aflat ce intenţii are Reghe pentru meciul de joi seară, contra Botoşaniului, din sferturile Cupei Ligii. Astfel, unicul semn de întrebare este la mijloc, unde tehnicianul Stelei nu este decis dacă să-l folosească pe Achim sau Muniru.

Stăncioiu – G. Enache, Mitrea, Moke, D. Popescu – Muniru, Bourceanu – Jakolis, Aganovici, De Amorim – Golubovic

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. UPDATE, ora 13:34 / Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei din sferturile Cupei Ligii, cînd vor juca la Botoşani.

ADVERTISEMENT

“Mergem cu speranţa să ne calificăm mai departe. Jucătorii sînt capabili să facă acest lucru. Probabil o să vedeţi anumiţi jucători care nu au evoluat foarte mult pînă acum. Dar în acelaşi timp vor fi şi cei de la naţională. Vom avea meciuri foarte grele, urmează Astra, care nu joacă în Cupa Ligii şi care are timp de odihnă”, a spus Reghecampf.

Reghe a luat o decizie surprinzătoare pentru meciul de la BNotoşani. Astfel, steliştii vor pleca în Moldova chiar în ziua meciului, cu un charter, lucru care nu s-a mai întîmplat pînă acum pentru partidele disputate de Steaua la mare distanţă de capitală!
***********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. Bojan Golubovic şi-a reluat antrenamentele după aproximativ o lună de la accidentarea suferită în partida cu Manchester City.

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. Laurenţiu Reghecampf a primit şi veşti bune din partea staff-ului medical, după ce ultimul jucător care a intrat pe mîna doctorului Stelei s-a întors de la lotul de tineret cu o contuzie. Florin Tănase s-a accidentat în timpul partidei cu Luxemburg şi nu a mai făcut deplasarea în Danemarca cu selecţionata U 21 pregătită de Cristi Dulca. Totuşi luni seară fostul fotbalist al celor de la Viitorul s-a antrenat separat la Domneşti, după ce Reghe a primit asigurări că problemele sale medicale nu sînt grave, iar în aceste condiţii a preferat să îl menajeze.

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. Însă FANATIK.RO a aflat că antrenorului campionilor i s-a transmis că Bojan Golubovic, un alt jucător cu probleme medicale, este pe drumul cel bun cu recuperarea după accidentarea provocată la faţă, de către Fernandinho în partida cu Manchester City.

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. “O să fie monitorizat cu atenţie!”

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. Reghecampf a fost sfătuit de cei din staff-ul medical să îl urmărească cu mare atenţie pe Golubovic dacă rezistă la antrenamente la contactele cu adversarii.

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. “Golubovic este pe drumul cel bun cu recuperarea. El deja şi-a reluat antrenamentele, iar Reghe este cel care va decide dacă va apela la el pentru partida cu Botoşani din Cupa Ligii sau la meciul mult mai important din campionat cu Astra Giurgiu.

Botosani-Steaua LIVE VIDEO Cupa Ligii. Înainte de a lua decizia finală, Reghe vrea să îl urmărească foarte atent pe Golubovic, să observe cum se descurcă la contactele cu adversarii. Se ştie că el a suferit o operaţie pe 19 august, după ce a avut o fractură a pometelui. Perioada de recuperare este undeva la 30 de zile. Dacă nu eşti sută la sută din punct de vedere medical, atunci nu poţi să rişti să îl introduci pe teren, iar jucătorul să se lovească şi mai tare la faţă”, a mărturisit pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT