News

Video. Brad de Crăciun, instalat chiar în mijlocul intersecției. Șoferii sunt nevoiți să circule pe contrasens

Într-un oraș din județul Vrancea, bradul de Crăciun a fost așezat de autorități chiar în mijlocul intersecţiei. Copacul încurcă circulația rutieră, îngustând spațiul de trecere al mașinilor.
05.12.2021 | 17:27
Video Brad de Craciun instalat chiar in mijlocul intersectiei Soferii sunt nevoiti sa circule pe contrasens
ADVERTISEMENT

Situație comică într-un oraș din județul Vrancea. Localnicii vor avea anul acesta parte de un brad de Crăciun cum nu s-a mai întâlnit, iar primăria s-a asigurat că toată lumea va simți din plin spiritul sărbătorilor de iarnă.

Bradul a fost instalat fix în mijlocul intersecției, iar mașinile nu mai au destul loc să treacă. Povestea inedită se petrece în localitatea Panciu.

ADVERTISEMENT

Ca să evite decorul creat de primărie, șoferii sunt nevoiți să circule pe contrasens. Într-o filmare surprinsă de un localnic, se vede cum bradul înalt de 10 metri încurcă circulația rutieră, îngustând spațiul de trecere al mașinilor.

Decor inedit într-un oraș din județul Vrancea. Bradul de Crăciun a fost montat chiar în mijlocul unei intersecții

Scenele incredibile sunt filmate în oraşul Panciu, chiar pe un drum naţional care face legătura cu localitatea de munte Soveja.

ADVERTISEMENT

În imagini se vede cum mașinile abia pot trece prin acea intersecție fără a intra pe contrasens, din cauza faptului că bradul este foarte voluminos.

Întrebarea de pe buzele tuturor este cum s-a putut aproba și executa un asemenea proiect.

Situația va fi mai complicată, după ce pe brad vor fi montate și ornamentele.

Made in România! Brad de Crăciun, instalat fix în mijlocul intersecției

Foto: Vrancea24

Cine a imaginat și cine a gândit acest design? Vom afla acest lucru în zilele următoare. Până atunci să ne bucurăm de umorul de calitate prezent mereu în țara noastră. În acest vremuri complicate avem nevoie de zâmbete mai mult ca niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: