Fotbal intern

Bratu, glume cu Penedo după CM 2018! ”Sper să nu îl ia nimeni”

30.06.2018 | 10:25
Bratu glume cu Penedo dupa CM 2018 Sper sa nu il ia nimeni
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Florin Bratu, a glumit pe seama portarului său Jaime Penedo, după ce panamezul a încasat 11 goluri în trei meciuri jucate la CM 2018. Tehnicianul dinamovist a spus că la pauza meciului cu Belgia, când scorul era 0-0, a verificat din nou clauzele din contractul lui Penedo.

”După 10 goluri (n.r. – Penedo a luat 11 goluri!) încasate în 3 meciuri, sper să nu se activeze clauza. M-am chinuit foarte mult să rămână la Dinamo. Sper să nu îl ia nimeni. Glumim, el nu a greşit decisiv la niciun gol. După prima repriză cu Belgia, luasem contractul să văd ce clauze mai are pe acolo”, a spus în glumă antrenorul lui Dinamo București în cadrul unei emisiuni televizate.

ADVERTISEMENT
Antrenorul echipei Dinamo București, Florin Bratu, a făcut glume pe seama lui Jaime Penedo, după ce portarul panamez a încasat 11 goluri la CM 2018
Antrenorul echipei Dinamo București, Florin Bratu, a făcut glume pe seama lui Jaime Penedo, după ce portarul panamez a încasat 11 goluri la CM 2018

Bratu a glumit cu Penedo după CM 2018, Dănciulescu i-a luat apărarea

Dacă Florin Bratu a glumit pe seama prestației lui Jaime Penedo la CM 2018, directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, i-a luat apărarea panamezului, chiar înaintea meciului cu Tunisia: ”Penedo n-a avut mare vină la primirea golurilor, cele trei de la Belgia, și cele 6 de la Anglia. Să nu uităm că în meciul cu Belgia a mai scos alte goluri ca și făcute. Ar trebui ca și coechipierii să-l ajute mai mult”.

Naționala statului Panama a participat în premieră la un Campionat Mondial. Printre jucătorii care au evoluat pentru Panama s-a aflat și portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, care a stabilit un record negativ la turneul din Rusia: a primit 11 goluri.

ADVERTISEMENT